İsveç Dışişleri Bakanı Linde'den PKK ile skandal görüşme

İsveç Dışişleri Bakanı Ann Linde, PKK/YPG'li sözde komutanlar Nesrin Abdullah ile İsveç parlamentosunda bir araya geldi.

İsveç Dışişleri Bakanı Linde'den PKK ile skandal görüşme
İsveç Dışişleri Bakanı Linde'den PKK ile skandal görüşme
GİRİŞ 26.03.2022 02:32 GÜNCELLEME 26.03.2022 02:42
Bu Habere 104 Yorum Yapılmış

İsveç meclisinde bağımsız milletvekili olarak görev yapan PKK yanlısı İran asıllı Amineh Kakabaveh'ın duyurduğu toplantıda, Nesrin Abdullah'ın İsveçli bakan Linde'den destek isteği belirtildi.

PKK/YPG'li sözde komutan Nesrin Abdullah

Terör örgütü PKK'nın Suriye kolu olarak bilinen YPG'ye destekleriyle bilinen Ann Linde'nin daha öncede defalarca PKK/YPG'li sözde üst düzey yöneticilerle bir araya gelip destek verdiği biliniyor.

Daha önceki görüşmelerini açıktan sosyal medyasında da yayımlayan Linde, İsveç'in maddi olarak örgüte yardım edeceğini de duyurmuştu.

Son dakika haberi: Avrupa ülkesinden Türkiye'ye karşı skandal karar!Son dakika haberi: Avrupa ülkesinden Türkiye'ye karşı skandal karar!

YORUMLAR 104
  • Haydar 1 yıl önce Şikayet Et
    Rusya oğlum, İsveç e çek bakalım bir buçuk İskender yesinler
    Cevapla
  • burak van 2 yıl önce Şikayet Et
    bu nesrin komutandır öylemi hey yavrum hey komutana bak bu vekil bizim disisleri bakanımız bunu rezil ettiği kadin degilmi yoksa benmi karistirdim yesinler senin gibi komutani
    Cevapla
  • Muhtar 2 yıl önce Şikayet Et
    Bağımsız millet vekili imiş iran asıllı imiş hangi asıllı olursanız olun nerde görüşürseniz görüşün bu ülkeyi yıkamazsınız yeni türkiye var sarı poşet serisi uyguluyor reis size hiçbir örgüt duramaz karşımızda dururum diyen varsa dağa gelsinler komandolar bekliyor
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    İsveç pkk lılara bir buçuk milyon isveç kronu bağış yapmıştır ama emeklilerine beş kuruş zam yapmazlar geçim sıkıntılarından kedi mamaları yerler biliyorsunuz rusya isveçi işgal edecekti osmanlı bınlar için rusyayılan savaştı ama şimdi isveç için savaşacak bir osmanlıda yok.
    Cevapla
  • Drachen 1 2 yıl önce Şikayet Et
    Bunda hayıflanacak bir şey yok , suç bizde. Biz elimiz kolumuzu bağlamış sıcak koltuğumuza oturmuş olanları seyrediyoruz. Adamlar meydanı boş bulduklarından istedikleri gibi reklamlarını yapıyorlar karşı hamle olmadığı için yabancılarda bunların söylediklerine inanıp bu kansızlara destek veriyorlar. Bizler davamızı anlatamadığımız sürece bu durum düzelmez. Yurt dışındaki dernekler işlerini yapamıyor . Sorun bakalım yabancılara Türkiye denilince akıllarına ne geliyor. Tatil ve Döner adamlar bundan başkasını bilmez ama PKK öyle mi Türkler bizi katlediyor diye her yerde anlatıyorlar . Yani suç bizde bir türlü Uyanamadık gitti. Yazık
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bayraktar TB3'te 30. uçuş da tamamlandı
Bakan Tekin: Öğretmen atama rakamında uzlaştık