Zelenskiy, Grammy Müzik Ödülleri'nde dünyaya seslendi

ABD'de bu gece yapılan 64. Grammy Müzik Ödülleri töreninde, Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy'nin bir video kaydı yayımlandı.

Zelenskiy, Grammy Müzik Ödülleri'nde dünyaya seslendi
Zelenskiy, Grammy Müzik Ödülleri'nde dünyaya seslendi
GİRİŞ 04.04.2022 09:38 GÜNCELLEME 04.04.2022 13:18
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

ABD'de gerçekleştirilen 64'üncü Grammy Ödüllerinin sahiplerine dağıtıldığı törende, Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy ödül töreninden dünyaya şöyle seslendi:

"MÜZİK TÜM ENGELLERİ AŞACAK"

"Bizim müzisyenlerimiz smokin yerine kurşun geçirmez yelek giyiyor. Hastanelerde yaralılara şarkı söylüyorlar. Onları duyamayanlara bile söylüyorlar. Ama müzik tüm engelleri aşacaktır"

Rus bombardımanının ülkesinin sokaklarındaki müziği susturduğunu ifade eden Zelenskiy, "Bizi elinizden geldiğince destekleyin, ama sessiz kalmayın. Sessizliği müzikle doldurun" dedi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 1
  • vatan 2 yıl önce Şikayet Et
    siyonist, siyonistlerin bütün orginizasyonlarında konuşma yapıyor. Yemen den, Arakan dan, Somali den, Suriye den, Libya dan ve daha nice mazlumların kan ağladığı bölgelerden kimseyi bu organizasyonlarda konuşturduklarını gördünüz mü? İsrail bir şeriat devletidir ve Kutsal kitaplarında, yahudiler dışındaki yer yüzündeki tüm canlıların kendilerine köle olarak yaratıldığı yazar. Onlarda buna tüm kalpleri ile inanarak yaşar ve ölürler...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Facianın eşiğinden dönüldü: Yol kapatıldı evler boşaltıldı
Lokanta ve kafelerde yeni dönem! KDV oranları yükseltildi