Buça'daki katliamın sorumlusu ortaya çıktı: Herkes onu arıyor!

Buça'da yaşanan katliamın görüntüleri dünyayı ayağa kaldırdı. Kan donduran görüntülerle ilgili dikkat iddiada bulunan Kiev istihbarat kaynakları, bölgeyi işgal eden Tugayı'nın komutanı Yarbay Azatbek Omurbekov'u baş şüpheli olarak belirledi

GİRİŞ 05.04.2022 16:52 GÜNCELLEME 05.04.2022 20:35
Bu Habere 57 Yorum Yapılmış

Ukrayna'nın başkenti Kiev'in kuzeybatısında yer alan Buça'da Rus güçlerinin bölgeden çekilmesinin ardından çok sayıda sivilin cansız bedenlerinin bulunmasının yankıları sürüyor. Dünya tabiri caizse pazar gününden beri Ukrayna'dan gelen görüntülerin şoku içerisinde.

BAŞ ŞÜPHELİ YARBAY AZATBEK OMURBEKOV

Yüzlerce sivilin elleri arkadan bağlı cansız bedenlerinin bulunması üzerine Ukrayna harekete geçti ve katliamın arkasındaki kişiyi belirlemek için çalışma başlattı. Kiev istihbarat kaynakları, bölgeyi işgal eden 64. Motorlu Piyade Tugayı'nın komutanı Yarbay Azatbek Omurbekov'u baş şüpheli olarak belirledi.


İngiliz Mirror gazetesinde yer alan habere göre, Ukraynalı araştırmacılar Omurbekov'un birliğinin bölgede bulunduğunu kanıtladı. Aynı habere göre, Rus-Ukrayna Savaşı hakkında bilgilendirmek için kurulan gönüllü bir girişim olan InformNapalm, bu iddiasını kanıtlayacak delilleri ise henüz açıklamadı.

YORUMLAR 57
  • Deniz 2 yıl önce Şikayet Et
    ulan suriyede 10 seneden fazla, ruslar, amerikalilar, avrupalilar katliam yapiyor, hic kimsenin umrunda degil, simdi gelmissiniz ukraynadan bahsediyorsunuz... yuh be, neredeydin kalles dünya bu zamana kadar. Allah c.c. bütün zalimleri kahretsin...... Amin.
    Cevapla
  • toprak3 2 yıl önce Şikayet Et
    bu isde bi bit yenigi var yine ABD nin pisligidir kesin savasa muslumanlara turklere bulustirmak icin elinden geleni yapacaklar vahsi bati dikkatli olmak lazim
    Cevapla
  • Kasim 2 yıl önce Şikayet Et
    UKRAİNA cumhur başkanı Zelenski yahudi dir güven olmaz üstelik tiyatrocu
    Cevapla
  • Ziya 2 yıl önce Şikayet Et
    Ruslaşmış Türklerden biri
    Cevapla
  • Deniz 2 yıl önce Şikayet Et
    Zelenskiy 'nin bir Yahudi ve İsrail dostu oldugunuda göz ardı etmeyelim ...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gelirini beyan etmeyenler için ‘pişmanlık’ imkanı! Bakan Şimşek'ten çağrı
PKK'yı titretecek haber! 'Efsane Tugay' bölgede sahaya indi...