Olga Skabeyeva: Üçüncü Dünya Savaşı başladı

Ukrayna kuvvetlerinin Rusya'nın Karadeniz'deki amiral gemisi Moskva'yı batırdığını açıklamasının ardından, Rus devlet televizyonundan "Üçüncü Dünya Savaşı çoktan başladı" iddiası geldi.

Olga Skabeyeva: Üçüncü Dünya Savaşı başladı
Olga Skabeyeva: Üçüncü Dünya Savaşı başladı
GİRİŞ 16.04.2022 12:49 GÜNCELLEME 16.04.2022 12:50
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Rusya, dün Ukrayna'nın füze saldırısı sonrası Karadeniz'de batan "Moskva" gemisinin şokunu yaşarken, Rusya devlet televizyonunda çok konuşulacak bir açıklama geldi.

Rus devlet televizyonu sunucusu Olga Skabeyeva, Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Ukrayna'daki "özel harekatının" bu kadar uzun sürmesinin sebebinin, Rusya'nın NATO'ya karşı Üçüncü Dünya Savaşı'na girmesi olduğunu söyledi.

Olga Skabeyeva

"ÜÇÜNCÜ DÜNYA SAVAŞI BAŞLADI"

Rus kanalı Rossiya 1'in sunucusu Olga Skabeyeva, son zamanlarda yaşanan gerginliğin net bir şekilde Üçüncü Dünya Savaşı olarak adlandırılabileceğini söylerken, "Biz kesinlikle NATO'nun kendisine karşı savaşıyoruz" dedi.

"MUTLAK SAVAŞ NEDENİ"

Skabeyeva'ya, Moskova'nın batışını "yüzde 100 mutlak bir savaş nedeni" olarak nitelendiren Rus uzmanlar da destek olurken, Rusya'nın buna acil olarak karşılık vermesi gerektiği aktarıldı. Programın konukları "Rusya'nın Kiev'i yok etmesi gerektiğini" de vurguladı.

YORUMLAR 15
  • Bir vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir tane TB2 düşürmüş olsaydınız bunu sabah akşam devlet televizyonundan yayınlarıdınız. Çünkü canınızı karşınıza çıktığı her coğrafyada fena yakmıştı. Yalan söylerken tutarlı söyleyin de inandırıcı olsun. Sizin işinizi Prut savaşında ecdad bitirseydi şimdi dünyanın başına bela olmazdınız. Timuru övenler de iki defa düşünsün. Altın Ordu devletini yıkıp bunlara yol açtı.
    Cevapla
  • Mustafa yıldız 2 yıl önce Şikayet Et
    Rusya sonuna kadar haklı.! Karadeniz’e Avrupa moto girmemeli. Biz NATO’ya üye ola biliriz Ama şunuda herkes bilsin NATO’nun hedefindeki bir ülkeyiz.!
    Cevapla
  • 5432 2 yıl önce Şikayet Et
    son olarak rabbim abd rusya nato savaşı çıkartırsın amin
    Cevapla
  • battal 06 2 yıl önce Şikayet Et
    rusya haklı...batı cok zorluyor ...
    Cevapla
  • Avşar 2 yıl önce Şikayet Et
    Şimdiye kadar ne yapıyordunuz, piknik mi??
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mevduatta parası olanlar dikkat: Süresi 30 Nisan'da bitiyor!
İsrail resmi televizyonu: "İsrail ordusu Refah'a çok yakında girmeye hazırlanıyor"