Rusya'dan sanal nükleer saldırı tatbikatı

Ukrayna işgalinin ilk gününden beri nükleer silah seçeneğini masada tutan ve dünyayı defalarca Üçüncü Dünya Savaşı'yla tehdit eden Rusya, Kaliningrad'ta sanal nükleer saldırı tatbikatı düzenledi.

Rusya'dan sanal nükleer saldırı tatbikatı
Rusya'dan sanal nükleer saldırı tatbikatı
GİRİŞ 05.05.2022 16:37 GÜNCELLEME 05.05.2022 16:41
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Avrupa'nın göbeğindeki Rus toprağı Kaliningrad'daki Rus birlikleri, sanal ortamda nükleer başlık taşıyan füze saldırısı denedi.

Polonya ve Litvanya arasındaki Baltık kıyısı şehri Kaliningrad'daki elektronik testte, nükleer başlık takılan İskender füzeleri elektronik ortamda ateşlendi.

TATBİKATTA NELER YAPILDI?

Sanal tatbikatta nükleer füzelerle düşmana ait hava üsleri, kumanda karargahları, askeri teçhizatlar ve altyapı tesisleri hedef alındı. Füzelerin ateşlenmesinin ardından bu kez Rus birlikleri manevra pozisyonlarını değiştirdi ve muhtemel bir misilleme için hazır hale getirildi.

Agence France-Presse (AFP) haber ajansı, testin yaklaşık 100 Rus askeriyle gerçekleştirildiğini bildirdi.

RUSYA NÜKLEER SİLAHLARI MASADA TUTUYOR

Kremlin, Batılı ülkelerin Ukrayna'ya doğrudan müdahalesi halinde yıldırım hızında karşılık verecek güçte olduklarını söyledi.

Rusya sık sık nükleer silahlar üzerinden tehditler savurmuştu. Hatta Lavrov daha önce yaptığı açıklamada; bunun uzak bir ihtimal olmadığını söylemişti.

Rus televizyonlarında da nükleer silah kullanılmasını teşvik eden haberler yayınlanmıştı.

Rus televizyonu: ABD'nin böyle bir silahı yok. New York'u tamamen yok edebilirRus televizyonu: ABD'nin böyle bir silahı yok, New York'u tamamen yok edebilir

Olga Skabeyeva: Üçüncü Dünya Savaşı başladıRus devlet televizyonu muhabiri: Üçüncü Dünya Savaşı başladı

Rus devlet televizyonunda nükleer füze tartışması!Rus devlet televizyonu, saldırı düzenlenecek başkentleri haritada gösterdi

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 4
  • AKM 1 yıl önce Şikayet Et
    NATO belasını buldu galiba ilk namluda olan İngiltere haritada yerinden silinecek Putin amcamı fena doldurmuşlar başta USA CANADA ENGLAND dahasıda olabilir
    Cevapla
  • mert 1 yıl önce Şikayet Et
    dünyadan ilk silincek ülke Ingiltere sonra ABD dahasi AB teslim olacak diz cökecek tabiki bizde Irakda,Suriyede,Yunanistanda, ve adalarimizin hepsini ,bulgaristan,vs vs ve israil yoki olacak Filistine islam ordusu yerlesecek Türkiye önderliginde
    Cevapla
  • 5432 1 yıl önce Şikayet Et
    ben olsam direk abd kanada natoyu vururdum
    Cevapla
  • ysd 1 yıl önce Şikayet Et
    Çocuk oyuncağı gibi nükleer Nükleer silah Diyenlerde olursa böyle olur
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Fidan'dan İsrail'e yeni uyarı: Felakete tanık oluruz!
Yönetilemeyen Türk futbolunda yeni olay! 3. kez sahadan çekilme vakası