Rus televizyonu: ABD'nin böyle bir silahı yok. New York'u tamamen yok edebilir

Rus televizyon kanalı Russia 1 TV'de Batılı devletlerin "Şeytan" olarak nitelendirdiği Rusya'nın kıtalararası balistik füze Sarmat hakkında "New York'u tamamen yok edebilir" değerlendirmesi yapıldı.

GİRİŞ 23.04.2022 16:43 GÜNCELLEME 23.04.2022 16:44
Bu Habere 131 Yorum Yapılmış

Geçtiğimi günlerde Rusya Savunma Bakanlığı, Sarmat kıtalararası balistik füzenin ilk fırlatma denemesinin başarıyla gerçekleştirildiğini duyurmuştu.

Dünyanın en büyük füzeleri

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, fırlatmaya ilişkin yaptığı "Bu silah, saldırgan söylemlerin hararetiyle bizi tehdit etmeye çalışanları bir kez daha düşündürtecek." ifadelerini kullanmıştı.

"NEW YORK'U TAMAMEN YOK EDER"

Rus televizyon kanalı Russia 1 TV'de kıtalararası balistik füze Sarmat'ın potansiyeli ve tehdit gücü değerlendirildi.

Program sunucusu, yorumcunun "ABD'nin bu seviye bir silah gücü yok, hiç duymadım. Füzenin gideceği yön Amerika kıtasıdır" demesinin ardından "En kötü senaryo gerçekleştiğinde füzenin hedefi neresi olur. Ne büyüklükte bir alana etki edebilir?" sorusunu yöneltti. Yorumcunun cevabı ise kesindi: 7,5 megatonluk bir bomba fırlatıldığında New York gibi bir hedef tek bir roketle tamamen yok edilir. ABD'lilerin bizim roketlerimizden her daim korkmaları onların lehinedir.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 131
  • 4321 1 yıl önce Şikayet Et
    ilk başta abdnin tüm uyduları ve çevresindeki abd askeri üsleri yok edilmeli sonrada uzaydan havadan denizlerden abd ateşler altınaalınmalı biyolojik silahlarla lazer silahlarıyla savaş jetleri ve bombardıman uçaklarıyla
    Cevapla
  • 5432 1 yıl önce Şikayet Et
    ben olsam direk abdye uzaydan iklim silahları kullanır ardından havadan roket füzelerle sarmatlarla saldırır arktik bölgesinden ise savaş uçak gemileriyle abdyi ateşe verir biyolojik silahlarla saldırırdım tam bir yok edişle abdyi kanadayı atlantike batırırdım
    Cevapla
  • Hacivat 2 yıl önce Şikayet Et
    Hehe abd nin daha kaliteli balistik füzeleri var rusya algi yapiyor abd dünyanin en güclü ordusuna sahip
    Cevapla
  • Arif 1 yıl önce Şikayet Et
    İki nükleer dev karşılaşırsa nasıl bir savaş olur? Rusya net konuşmuş ve konunun uzmanlarına göre asla kazananı olmayacak nükleer bombaların milyarlarca insanı ve toprağı yakıp, nükleer atıkla da doğayı zehirleyeceği son savaş olacak. Olay bu.
    Cevapla
  • Ömer Yuksek 2 yıl önce Şikayet Et
    İyide ABD uzaydaki uydular sayesinde füzenin kontrolunu havada ele geçirirse ne olacak. Ruslar bunu hiç düşündü mü ? ABD sadece satacağı teknolojileri açıklar. F-22 raptorun gizli ozellikleri hala bir sır gibi saklanıyor.
    Cevapla
  • Osman 1 yıl önce Şikayet Et
    Nükleer savaştan başka hiç bir ülke tek başına tüm dünyayı karşısına alamaz. Burada bu yaşanıyor ve Rusya buna Amerika tarafından zorlanıyor. Eğer savaş bu seyre evrilirse tüm dünya cehenneme döner, yani insanlık biter. Firavun kafir Amerika’nın istediğide insanlığı bitirmek
    Cevapla
  • Metehan 2 yıl önce Şikayet Et
    Nukleer silah oyle bisey degil hala anlamiyorsunuz ki napcan havada vurunca basarili mi olcan saf saf konusmayin 200 sene ot bitmez dunyada 6 sarbin tane var kayitli
    Cevapla
  • Hyr 2 yıl önce Şikayet Et
    putinin kim yongdan bir farkı yok. hatta ona da bu teknolojiyi veren bunlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mirasta yeni uygulama: Yıllar sonra evinizden olabilirsiniz!
MEB'den son dakika yeni müfredat açıklaması