Putin açık açık tehdit etti: Yanıtımız yıldırım hızında olur!

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Ukrayna’daki sürece dışarıdan bir müdahale olması durumunda bunu Rusya’ya yönelik bir tehdit sayıp "yıldırım hızında" karşılık vereceklerini ifade etti.

Putin açık açık tehdit etti: Yanıtımız yıldırım hızında olur!
Putin açık açık tehdit etti: Yanıtımız yıldırım hızında olur!
GİRİŞ 28.04.2022 01:10 GÜNCELLEME 28.04.2022 01:13
Bu Habere 60 Yorum Yapılmış

Putin, St. Petersburg’da Rusya Yasa Konseyi toplantısında konuşma yaptı.

Ukrayna’da 24 Şubat’ta başlattıkları "özel askeri operasyonun" tüm görevlerinin kesinlikle yerine getirileceğini belirten Putin, ülkesini kontrol altına alma politikası izleyenlerin Rusya’yı varlığıyla bile tehlike olarak gördüğünü ifade etti. Putin, bu düşüncenin yanlış olduğunu, esasında bu kesimlerin tüm dünya için tehlike olduğunu değerlendirdi.

NÜKLEER TEHDİT Mİ?

Putin, "(Ukrayna’da) eğer birileri devam eden olaylara dışarıdan müdahale etmek niyetindeyse ve Rusya için kabul edilemez stratejik tehdit oluşturuyorsa, Rusya'nın misilleme saldırılarının yıldırım hızında olacağını bilmelidirler. Bunun için hiç kimsenin şu anda övünemeyeceği tüm araçlara sahibiz. Ama biz övünmeyeceğiz, gerekirse onları kullanacağız. Herkesin bunu bilmesini istiyorum. Bu konudaki tüm kararları aldık." dedi.

Rusya'ya yönelik Çin'den ilk adım: Faaliyetlerini durdurduğunu açıkladıRusya'ya yönelik Çin'den ilk adım: Faaliyetlerini durdurduğunu açıkladı

Rusya: ABD silahlarını vurdukRusya: ABD silahlarını vurduk

Batılı ülkelerin Rus karşıtlığı üzerinden çıkar elde etmeye çalıştığını kaydeden Putin, bu ülkelerin Ukrayna’yı Rusya karşıtı bir ülke haline getirdiğini söyledi. Putin, Ukrayna’nın Rusya ile doğrudan bir çatışmaya itildiğini ifade etti.

"TARİHİ RUSYA TOPRAKLARI" ÇIKIŞI

Rusya’nın "bağımsız bir Ukrayna devleti yaratılmasına olumlu tepki vereceğini ve o zaman dost bir ülke olacağını" dile getiren Putin, "Hiç kimse tarihi Rus topraklarında ‘Rusya karşıtı’ bir oluşumun yaratılmasını beklemiyordu ve buna izin veremeyiz." şeklinde konuştu.

Putin, Kiev'in nükleer silahlara sahip olduğu iddiaları, Ukrayna'da Batılı biyolojik laboratuvarların keşfi ve silah tedariki de dahil olmak üzere son olayların Moskova'nın bu eylemlere tepkisinin doğru ve zamanında olduğunu gösterdiğini sözlerine ekledi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 60
  • Zaza 1 yıl önce Şikayet Et
    Putin haklı amerika kabelik yapıyor
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    tarihi rus toprakları değil, tarihi türk toprakları. Avrupa Hun İmparatorluğundan tutunda, peçeneklere kadar.
    Cevapla
  • Mert 1 yıl önce Şikayet Et
    Putin haklı. Batı ve abd rusya'nın dinine kadar geldi. Putin de ülkesini savunuyor. Irak ve Suriye'de yapılanlara anında cevap verilseydi şuan hem o topraklar bizimdi hemde terör çoktan bitmişti. Bizimkiler baktı öylece yıllarca. Putin bizde olsaydı çoktan misakı milli toprakları alınmış ve terörden temizlenmişti
    Cevapla
  • BOŞ LAFLAR 1 yıl önce Şikayet Et
    Beni konuşturacak. Bütün dünya ülkeleri neredeyse birkaç tanesi hariç elinde ne var ne yok bütün silahları yolluyor açık açık halen diyor ki "dışarıdan bir müdahele olursa karşılık veririz" oturdum gülüyorum sana. Dışardan müdahalenin kralını yapıyor adamlar. Sadece resmi olarak üniformalı askerleri savaşmıyor. Gizli veya açıktan bir çok asker Ukrayna üniformasıyla savaşıyor. Ukrayna ve Nato bu savaşı öyle ya da böyle kazanacak.
    Cevapla
  • Mesele 1 yıl önce Şikayet Et
    Amerika dünyanın en korkak ülkesi. Yiyiyorsa hadi cevap ver putine. Kuyruğunu kıstırmışsın adam sana meydan okuyor. Abd şeytanı sen ancak mazlumları bombalarsın zulmedersin.
    Cevapla
  • yusuf27 1 yıl önce Şikayet Et
    Doğru söze can feda bu sözün bittiği yer
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    ama her ikiside petrolden şu anda kazanıyor, bide böyle düşün
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tel Aviv müzakerelerde ilerleme olmazsa Refah'a saldıracağını Mısır'a iletti
Lokanta ve kafelerde yeni dönem! KDV oranları yükseltildi