Ermeni lobicilerinden Boris Johnson'a ilanlı çağrı: Kabul et!

ABD'nin prestijli gazetelerinden biri olan New York Times'ta Boris Johnson'a "soykırımı kabul et" ilanı verildi. İlan, Ermeni lobicisi Türkiye karşıtı iş adamı Rafi Manoukian tarafından verildi.

Ermeni lobicilerinden Boris Johnson'a ilanlı çağrı: Kabul et!
Ermeni lobicilerinden Boris Johnson'a ilanlı çağrı: Kabul et!
GİRİŞ 26.04.2022 11:57 GÜNCELLEME 26.04.2022 11:57
Bu Habere 89 Yorum Yapılmış

Sözde Ermeni soykırımıyla ilgili yalan ve yanlı iddialar Türkiye'de olduğu gibi dünyada da diri tutulmaya çalışılıyor. ABD'nin en prestijli medya organlarından biri olan New York Times'ta; Ermeni lobicisi Türkiye karşıtı iş adamı Rafi Manoukian tarafından verilen bir ilanda dedesi bir Türk olan Boris Johnson'a "soykırımı tanı" çağrısı yapıldı.

ALİ KEMAL'Lİ TAM SAYFA İLAN

Tam sayfa olarak verilen ilanda Boris Johnson'a dedesi Ali Kemal'in izinden giderek sözde Ermeni soykırımını tanıması çağrısı yapıldı. İlanda şu ifadelere yer verildi:

“Ali Kemal. Bu büyük adam sizin büyük dedeniz. Bir Türk gazeteci ve siyasetçiydi. Ermeni Soykırımı’nın faillerini cezalandırma çabalarından dolayı ‘hain’ olarak adlandırıldı. Sonunda sokakta öldürüldü”

Sözde Ermeni soykırımı propagandasının yer aldığı ilanın alt kısmında da, büyük harflerle “Ermeni soykırımına adalet getir” çağrısı dikkat çekti.

ERMENİ LOBİSİ İŞ ADAMI

ilanın en altında, gazeteye bastıran kişinin Ermeni iş adamı Raffy Manoukian olduğu görülürken, söz konusu kişinin ABD’nin California eyaletindeki Glendale kentinde bir dönem belediye başkanlığı yaptığı öğrenildi. 

Manouikian daha önce de Türkiye karşısında sözde Ermeni soykırımı iddialarıyla ilgili yaptığı çalışmayla biliniyor.

YORUMLAR 89
  • Deli Yunus 1 yıl önce Şikayet Et
    Kurtlar sofrası Emleryalistler satrancın satrancını 30 - 50 yıl ileri stratejik adımların hesabını yapıyor….. ellerinden geldiği an bir kaşık suda boğarlar…. 1 yıl sonra bağımsız Türkiye Cumhuriyeti 100 yaşında olacak. Rahmetli Atatürk’ün dediği gibi “istikbal göklerdedir”, Yurtta sulh cihanda sulh. Ama BOP satranç oyunu devam ediyor, PKK/YPG gibi terör örgütlerini İsrail gibi bize ve diğer masum Ortadoğu ülkelere Emperyalistlerin emelleri için tebelleş etmek istedikleri malum. Allah Türkiye’ye yardım etti de vaktinde biraz tekerlerine taş koyduk….. Emperyalistlerin uşakları imha olmadan Türkiye halkı rahat etmez…
    Cevapla
  • Levrock 1 yıl önce Şikayet Et
    Türk nüfusun sayisi azaldikca hainlerin sayisi fazlalasacak. Nereden gelirlerse gelsinler, bir kac bin dolara herseyini satacak insanlar var dünyada. Sokmayin su ülkeye haddinde fazla yabanci
    Cevapla
  • HIDIR BUDUR 1 yıl önce Şikayet Et
    Şimdi anladınız mı Irak tezkeresi zamanı neden "TRABZON Limanı" istendiğini ? Emperyalizmin 30 yıllık planları bunlar. Bir yandan güneyde "Terör koridoru ve KIBRIS doğalgaz yatakları" ele geçirilirken, diğer yandan da "Sözde Ermeni soykırım iddialarını hep canlı tutup" "Ukrayna, Gürcistan yolu ile Ermenistana yardım" vee sözde 1918 Wilson prensipleri gereği halaaa Büyük Kürdistan / Ermenistan devletlerini kurma amaçlı çabaları..!!!
    Cevapla
  • Gerçekler 1 yıl önce Şikayet Et
    Ulan asıl soykırımı yapan bu eşkıya Ermenilerdir. Ermenilerin yaptığı katliamları anlatan batı kütüphanelerindeki arşivleri de yine bu canavar Taşnak Ermenileri sildirmiştir. Ama Osmanlı arşivlerindeki kayıtları sildiremediler yaptıkları tüm katliamlar belgeli.
    Cevapla
  • UMUT varan 1 yıl önce Şikayet Et
    türkiye ermenilere laf yok ...onlar bizim ..kim ermeniler defolsun diyorsun .,.asil o bir pkk fetöcü vatan hainidir ...demem oki....mhp adi altinda bunu diyen asla milliyetci olamaz ...alparslan Türkes in Ermeniler hakkinda ne düsündüklerini okuyun ...hic bir zaman ötekilestirmedi ....bunu yapan tamamen VATAN HAINIDIR....ERMENILERDE BIZIM MUSEVILERDE RUMLARDA türkiyede yasaya tüm gayrimüsli,er bize EMANET
    Cevapla
  • vedat 1 yıl önce Şikayet Et
    Türkiyede kaçak çalışan 100 bin civarı Ermenistan vatandaşı var. Bi ara Erdoğan bunları sınır dışı ederiz dediğinde ilk tepki CHPKK ve HDPKK dan gelmişti.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Yerlikaya duyurdu! Diyarbakır ve Mardin belediyelerine müfettiş görevlendirildi
Turistik Diyarbakır Ekspresi ilk seferini yaptı!