Rus devlet televizyonundan korkutan 3'üncü Dünya Savaşı mesajı

Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş devam ederken, Üçüncü Dünya Savaşı polemikleri halen gündemdeki yerini koruyor. Rusya devlet televizyonu RT'nin editörü Margarita Simonyan'ın nükleer ve 3. Dünya Savaşı açıklamaları dünyada gündem oldu.

GİRİŞ 29.04.2022 12:24 GÜNCELLEME 29.04.2022 12:52
Bu Habere 39 Yorum Yapılmış

Rusya ile Ukrayna arasında süren savaş, "Üçüncü Dünya Savaşı çıkar mı?" sorusunu da beraberinde getiriyor. Savaş gerilimi yalnızca bölgedeki ülkelerde değil tüm dünyada yaşanırken, Rusya devlet televizyonu RT'den konuyla ilgili çarpıcı bir açıklama geldi.

"ÜÇÜNCÜ DÜNYA SAVAŞI DAHA MUHTEMEL"

Russia Today'in editörü Margarita Simonyan katıldığı programda "Ya Ukrayna'yı kaybedeceğiz ya da 3. Dünya Savaşı başlayacak. Liderimizi tanıyorsak, kaybetmektense 3. Dünya Savaşı daha muhtemel görünüyor" ifadelerini kullandı.

Simonyan "Bütün bunların nükleer bir saldırıyla sona ereceği sonucu bana diğer olaylardan daha muhtemel görünüyor. Bu bir yandan korkunç ama durum bu. Cennete gideceğiz, onlar ise sadece kurbağa gibi vıraklayacaklar... Hepimiz bir gün öleceğiz" diye ekledi.

 RT editörü Margarita Simonyan Putin'e yakınlığı ile tanınıyor

DAHA ÖNCE DE DİLE GETİRMİŞTİ

Bu nükleer savaş tehditleri Rus televizyonlarında ilk değil. Daha önce de Rossiya TV'de sunucular nükleer savaş ihtimalinin muhtemel olduğunu sıklıkla dile getirmişti.

Rusya Dışişleri Sözcüsü Mariya Zaharova da Batı ülkelerinin Ukrayna'ya silah desteği sonrası sert bir uyarıda bulunarak, Rusya'nın sabrının test edilmemesi konusunda uyarılarda bulunmuştu.

YORUMLAR 39
  • OKÜLTİST SİYON 2 yıl önce Şikayet Et
    Olasıdır.Olmaz diye birşey yok.Zaten UZAYLILAR ın da ( YECÜC MECÜC) Saldırma olasılığı kesinlik arzediyor. Ama yakın Ama uzak.
    Cevapla
  • Realite 2 yıl önce Şikayet Et
    Savaş askerler arasında güç ve askeri strateji yarışıdır.Nukleer kullanarak yapılacak savaş ise Masumların en çok etkileneceği bir katliamdır.Bu şekilde kazanan aslında kaybeden olacaktır.Tarihte hiç bir zalim Dünyaya hükümdar olmamıştır uzun süre.Bu durumu tetikleyen ve teşvik edenleri diğerlerinden farkı yoktur olamazda.Bugun masum bir çocuğun kadının yaşlı bir erkeğin Nükleer bir katliamla savaşla hiç alakası yokken hayatini kaybetmesinin kazananı olur mu?
    Cevapla
  • Yücel 2 yıl önce Şikayet Et
    Evet abd başta olmak üzere batı gerçekten mislümanlar için çok tehlikeli güruhtur..Onlar bizi asla sevmezler ve bir fırsatını bulsalar hepten ya yok ederler ya da hristo olmamızı isterler..Onun için putinin buraları yok etmesini canı gönülden isterim..Amma velakin bu sefer putin zalminin tasallutu başlar bizlerin üzerinde.Yani bir bela bitse öteki bela başlıyor. Çünkü putin ve avaneleri batıya rahmet okutacak kadar iğrenç ötesi bir zalimler güruhudur.Kısacası biz müslümanlar için kıyametten başka bir kurtuluş yok.
    Cevapla
  • HEREDOT CEVDET 2 yıl önce Şikayet Et
    Sorun şu, Putin nükleer atar, dünya yapma guzummm, bidaha yapma emi der ve susar......ondan sonra Putin derki, hirosima, nagazaki misali,,,,,,keşke olmasaydı onca çocuk onca çocuk......ve Ukrayna Rusya'nın şehri oluverir...sonra Polonya, Romanya Bulgaristan Türkiye böyle gider
    Cevapla
  • adnan 2 yıl önce Şikayet Et
    Adalet ve inancın olmadığı bir dünyada 3 dünya savaşı da olur toplu katliamlarda olur abd ve abnin yaptığı ukranya ya silah vererek rus ve ukranya bir birini öldürsün zayıflasın abd ve ab keyfine baksın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan-Özel görüşmesindeki boş koltuğun perde arkası
Bakan Güler'den müttefiklere mesaj: Aklımızla dalga geçmesinler!