Kadirov, Putin'i 'sert davran' deyip eleştirdi sonra da yağ çekti!

Putin'in en büyük destekçilerinden olan Çeçenistan Cumhurbaşkanı Kadirov, Rusya Devlet Başkanı'nı Ukrayna savaşında 'sert davranmamakla' eleştirdi.

Kadirov, Putin'i 'sert davran' deyip eleştirdi sonra da yağ çekti!
Kadirov, Putin'i 'sert davran' deyip eleştirdi sonra da yağ çekti!
GİRİŞ 05.05.2022 18:34 GÜNCELLEME 05.05.2022 18:34
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Çeçenistan lideri Kadirov, işgalin 'ikinci aşamasına' değindi. Kadirov video konuşmasında "İkinci aşamaya başlamamız ve Harkov, Kiev, Herson gibi şehirlere - tamamen girmemiz,yönetimi kurmamız gerekiyor" dedi.

Kadirov, Putin’i Ukrayna’da 'sert olmadığı ve yumuşak davrandığı' gerekçesiyle eleştirirken, yine de Putin'e desteğini yineledi.

Batılı ülkelerin yaptırımlarına da yanıt veren Kadirov "Yaptırım istiyorlarsa, yaptırımlara karşı savaşacağız, savaş istiyorlarsa - savaşacağız. Bize vereceğiniz her görevi dünyanın neresinde olursa olsun sorgusuz sualsiz yerine getirmeye hazırız. Yoldaş Başkomutan, uşaklarınız hazır" dedi.

PUTIN'DEN KADİROV'A KORGENERAL RÜTBESİ

Düşmanlarına karşı sık sık 'ortaçağ' işkenceleri uygulamakla suçlanan Kadirov, Kremlin liderine olan bağlılığından dolayı "Putin'in asla sahip olmadığı oğul" olarak anılıyor.

The Times'ın geçtiğimiz aylarda Rus medyasına dayandırdığı habere göre, Ukrayna'daki mücadelesi ve desteği nedeniyle Vladimir Putin'in, Ramazan Kadirov'a korgeneral rütbesi verdiği belirtilmişti.

YORUMLAR 8
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir ülkenin liderini düşününki kendi askerleri ve halkı için rusyaya biz senin uşağınız diyecek !!! Kukla diyoruz ama bu kukladan da öte bir hal durum
    Cevapla
  • Adalet 1 yıl önce Şikayet Et
    Satılmış
    Cevapla
  • TURKIYEM 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu Kadir denen hain haçlıların torunudur Yahudi bozması Iğdır çeçenleri de kandırdı Allah'ın gazabı üzerine olsun
    Cevapla
  • Altay 1 yıl önce Şikayet Et
    Putin in uşağısın tasman onda.
    Cevapla
  • tepki 1 yıl önce Şikayet Et
    rusya annelerine kari kizlarina tecavuz eder iken bunlar nerde idi su an rus køpekleri olmus bir zaman gelip aynisi sana yaparlar ise ne olacak satilik køpek dunya da kimsenin garantisi yok rusya bak musliman uzerinde silah dener iken dunya rusya uzerinde silah deniyor artik
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Beyaz Saray'dan Refah operasyonu duyurusu! İsrail resmen geri adım attı
Dünyanın gözü Hamas'ta! Kararını duyuracak