Umman ile ABD ortak tatbikata başladı

Umman ile ABD hava kuvvetlerinin düzenlediği ortak hava tatbikatı başladı.

Umman ile ABD ortak tatbikata başladı
Umman ile ABD ortak tatbikata başladı
GİRİŞ 16.05.2022 11:06 GÜNCELLEME 16.05.2022 11:06
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Umman resmi haber ajansı ONA'da yer alan habere göre, tatbikat, Umman Hava Kuvvetleri Komutanı Tümgeneral Hamis bin Hammad el-Gafri ve ABD Hava Kuvvetlerinden General Gregory M. Guillot'un katılımıyla Umman'da başladı.

ABD'nin Muskat Büyükelçisi Leslie M. Tsou'nun yanı sıra iki ülkeden siyasi ve askeri ilgililerin de hazır bulunduğu tatbikat, 19 Mayıs'a kadar sürecek.

Habere göre tatbikat, genel planı ve hedefleri çerçevesinde hava birimlerinin rollerine ve görevlerine uygun ortamları simüle eden çoklu eğitim alanlarını içeriyor.

Tatbikata ve tatbikatın gerçekleştirildiği bölgeye ilişkin daha fazla bilgi verilmedi.

Abdurrahman Koç Haber7.com - Editör
Haber 7 - Abdurrahman Koç
YORUMLAR 2
  • 54321 1 yıl önce Şikayet Et
    müslümanlardan nefret edip düşman gördükleri halde yinede geri durmuyorlar alçaklarca domuzca imansızca gidip bir müslüman ülkeyle tatbikar yapıyorlar amacı kızıldeniz zenginliğini nil nehri zenginliğini afrikayı basra körfezine egemen olmak herkesi yok ederek
    Cevapla
  • 4321 1 yıl önce Şikayet Et
    şu saçmalığa komikliğe bakarmısız allah aşkına abd düşedüşe ummanla askeri tatbikata gözdağına düşmüş ne komik değilmi abd o kadar muhtaçki dünyada 7 kıttada her ülkeye kabileye kavime yani önüne gelen terörist örgütleriylede tatbikat yapar veya bir aileylede bir kabileylede tatbikat yapar bu kadar herşeye muhtaç insanda utanma olur bunlarda utanma yok
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Son dakika haberi: Erdoğan'dan Alman gazetecinin sorusuna net cevap: O iş artık bitti
'Halk TV' itirafları 'pes' dedirtti! Olay sözler: Daha fakir görünelim ki...