Perulu aktör bu kez de Brüksel'de ağaç ile "evlendi"

Perulu bir aktör, ormanların yok olmasına ve küresel ısınmaya dikkati çekmek için Belçika'da bir ağaç ile evlendi.

Perulu aktör bu kez de Brüksel'de ağaç ile "evlendi"
Perulu aktör bu kez de Brüksel'de ağaç ile "evlendi"
GİRİŞ 17.05.2022 22:24 GÜNCELLEME 17.05.2022 22:25
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Başkent Brüksel'de bulunan bir parktaki ağaçla evlenen aktör ve aktivist Richard Torres, düzenlediği evlilik töreninde Peru'nun adetlerini uyguladı. Torres, törene pirinç, çeşitli meyveler, çiçekler, hatta bir yüzük getirdi, ayrıca ağaca gelinliği andıran beyaz bir kumaş astı.

Evlilik töreninden görüntüleri sosyal medya hesabından yayınlayan Torres, ağaçla evlenmesini tabiatın korunması için yaptığı eğlenceli ve sembolik bir eylem olarak değerlendirdi.

Torres, "Yardım istemek için Belçikalı bir ağaçla evlendim. Biz insanlar dünyada tabiatı tahrip ediyoruz. Acilen ağaçlarımızı kurtarmak zorundayız. Yeryüzündeki tüm kadın, erkek ve çocuklardan talebim ağaç dikmeleri. Dünya bizim tek evimiz ve şu anda büyük tehlike altında." dedi.

Daha önce de Meksika, Arjantin, Kolombiya, Brezilya, Küba gibi ülkelerde "ağaçlarla evlenen" Torres, 2013'ten bu yana ormanların tahrip edilmesi, iklim değişikliği, küresel ısınma gibi çevre sorunlarına dikkati çekmek için çalışıyor.

Torres, Avrupa ülkelerinde "evliliklerini sürdürmek", Brüksel'den sonra Paris, Berlin ve Floransa gibi kentlere giderek benzer eylemler yapmak istiyor.

Peru'daki "Dünyanın Yeşil Kalpleri" isimli bir sivil toplum kuruluşunu da yöneten Torres, dünyanın çeşitli kentlerinde 100 evlilik töreni düzenleyerek Guinness Rekorlar Kitabına girmeyi hedefliyor.

KAYNAK: AA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Saçmalık
    Cevapla
  • sami 1 yıl önce Şikayet Et
    Bizde bir Müdür arkadaş vardı ilginç olmak güzeldir diye bir sözü vardı
    Cevapla
  • Mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Manyak mıdır nedir Allah akıl dağıtırken neredeymiş acaba bu ?
    Cevapla
  • Ottomans 1 yıl önce Şikayet Et
    Dinsizlik imansizlik boyle bi sey
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail İran'a saldırdı! Türkiye'den son dakika açıklaması
3 penaltı kurtaran kaleci: Babam bana muska verdi!