Biden'ın Rusya'ya girişi yasaklandı

Rusya Dışişleri Bakanlığı, ABD Başkanı Joe Biden ile Dışişleri Bakanı Antony Blinken'ın da aralarında bulunduğu toplam 963 ABD vatandaşına, Rusya'ya giriş yasağı getirildiğini açıkladı.

GİRİŞ 21.05.2022 17:02 GÜNCELLEME 21.05.2022 18:33
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Rusya Dışişleri Bakanlığı'nın resmi internet sitesinde yer alan yazılı açıklamada, ABD tarafından sürekli olarak uygulanan Rusya karşıtı yaptırımlara yanıt bağlamında Rusya'ya girişi kalıcı olarak yasaklanan ABD vatandaşlarının bir listesinin yayımlandığı belirtildi.

Joe Biden ve Antony Blinken

TOPLAM 963 KİŞİ VAR LİSTEDE

Açıklamada, ABD Başkanı Joe Biden ve oğlu Hunter Biden, Dışişleri Bakanı Blinken, ABD Merkezi İstihbarat Teşkilatı (CIA) Direktörü William Burns ile diğer yetkililerin bulunduğu toplam 963 kişinin listeye eklendiği kaydedildi.

Joe Biden ve oğlu Hunter Biden

"SAYGILI DİYALOĞA AÇIĞIZ"

ABD'nin, kendisine daha sonra bumerang gibi geri dönen düşmanca eylemlerle meşgul olduğu vurgulanan açıklamada, "Rusya, bir yüzleşme istemiyor ve her zaman saygı duyduğumuz ABD halkını, Rus düşmanlığını kışkırtan ABD makamlarından ve onlara hizmet edenlerden ayırarak dürüst ve karşılıklı saygıya dayalı diyaloğa açıktır" ifadesine yer verildi.

KAYNAK: AA
Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 5
  • Dursun 1 yıl önce Şikayet Et
    İngiliz kanı taşıyan hiç kimseyi ülkeye sokmamak her ülkenin yararına
    Cevapla
  • Hakkat mı? 1 yıl önce Şikayet Et
    Oğul Joe biden bipolar mı? Yüz ifadesine göre öyle gibi...
    Cevapla
  • hasan 1 yıl önce Şikayet Et
    RUSYANIN YAPTIĞINI TÜRKİYEDE yapması gerekir.
    Cevapla
  • 1453 1 yıl önce Şikayet Et
    Bugünlerde çağından da gelmez
    Cevapla
  • Ter 1 yıl önce Şikayet Et
    Komik olmuş
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yunanistan: Türkiye'nin tepkisine rağmen vazgeçmeyeceğiz
Tokat'ta korkutucu depremin izleri gün ağarınca ortaya çıktı