Toprak altındaki tabuttan ses gelince cemaat şok geçirdi

Hindistan'da toprağa gömülen tabuttan gelen ses, cemaati pürdikkat kestirdi! Mezar kazılınca merhumenin canlı olduğu anlaşıldı

Toprak altındaki tabuttan ses gelince cemaat şok geçirdi
Toprak altındaki tabuttan ses gelince cemaat şok geçirdi
GİRİŞ 25.05.2022 19:21 GÜNCELLEME 25.05.2022 19:21

Hindistan'da Müslüman bir ailenin kız çocukları hastanede öldü. Hastane personelinin 'ölü raporu' vermesinin ardından cenaze işlemleri yapılan ve gömülen çocuk, tören sırasında ses çıkarmaya başladı. Toprağın kazılmasının ardından çocuklarını canlı gören aile, hem şaşkınlık hem de sevinci bir arada yaşadı.

Hindistan'ın Banihal kentindeki Alt Bölge Hastanesi'nde doğan bir bebek, doğumdan kısa süre sonra hastane çalışanları tarafından ölü olarak rapor edildi. Aile üyeleri de hastaneye giderek bebeklerini ceset torbasının içerisinde teslim aldı.

HEMEN CENAZE İŞLEMLERİ BAŞLADI

Fazla vakit kaybetmek istemeyen aile, hemen cenaze işlemlerini başlattı. Akrabalar da cenaze için yola çıkarak Banihal kentine ulaştı. İşlemlerin ardından tabuta konulan çocuk, gömülmek üzere Hallon köyündeki mezarlığa götürüldü.

GÖMÜLDÜKTEN SONRA SES ÇIKARDI

Tabutun mezarlığa gömülmesinin ardından topraktan gelen ses, cemaatin pür dikkat kesilmesine neden oldu. Hemen toprağı geri kazmaya başlayan aile üyeleri, çocuklarını canlı ve sağlıklı şekilde görmeleri nedeniyle hem sevinç hem de şaşkınlığı bir arada yaşadı.

SAĞLIKÇILAR AÇIĞA ALINDI

Ölüm raporunun verilmesinde etkili olan iki personel açığa alınırken Banihal Block Sağlık Memuru (BMO) Dr Rabia Khan, "Jinekoloji bölümünde çalışan genç bir hemşire ve temizlikçinin görevlerini soruşturma kapsamında karar verilene kadar askıya aldık." dedi.

KAYNAK: HABERLER
Yahya Gür Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Yahya Gür
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Turgut Altınok, Antalya'da 600 dairesi olduğu iddialarına resmi belgelerle cevap verdi
Menzil Cemaati'nden 'yerel seçim' kararı!