Imran Han 'altı gün veriyorum' deyip duyurdu: 2 milyon insanla tekrar İslamabad'a girerim!

Pakistan'da görevden alınan eski Başbakan Imran Han, milyonlarca destekçisi için toplanma çığlığı haline gelen iddiasını yineledi. Han, Şahbaz Şerif yönetimine yeni seçimleri ilan etmesi için 6 gün süre verdi.

GİRİŞ 29.05.2022 07:03 GÜNCELLEME 29.05.2022 09:15
Bu Habere 84 Yorum Yapılmış

CNN International'ın haberine göre; eski Başbakan, Pakistan'ın ABD'de planlanan "yabancı bir komplo" tarafından kurulan "hainler" tarafından yönetildiğini söyledi.

"2 MİLYON İNSANLA İSLAMABAD'A GİRERİM"

Imran Han, "Bu ithal hükümete yeni seçimler ilan etmesi için altı gün veriyorum. Aksi takdirde 2 milyon insanla tekrar İslamabad'a girerim." açıklamasını yaptı.

ABD'ye ve mevcut Pakistan yönetimine karşı coşkulu destek çığlıkları ve öfke tezahüratları kalabalığın arasında yankılandı.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 84
  • Osman 1 yıl önce Şikayet Et
    Hatırlarsınız bizde 20 sene önce böyleydik çok şükür şuan bağımsız Türkiye var.Eğer nükleer gücümüzü elde edersek Pakistan, Katar , Kktc , Azerbaycan, Somali gibi müslüman ülkeleri tek bayrak altında birleştircez az kaldı sabırlı olun içimizdeki hainler bundan korkuyor zaten
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Sakin ve sabırlı olursanız hayrınıza olur ne diyor cenabı Allah namaz ve sabırla Allahtan yardım dileyin..sizde suriye ve diğer arap ülkeleri gibi olmayın eh imrahan..
    Cevapla
  • Cem 1 yıl önce Şikayet Et
    Büyük şeytan abd
    Cevapla
  • Osmanli 1 yıl önce Şikayet Et
    Pakistan sinirlarini koruyamiyor el kaide deas diyer orgutler ulkesinde rahatca gezerler once sinirlarini koru devleti yonetirken milletini dusun milletin cogunlugu fakir yoksul sizler ise tahta gecince luks yasama devam edersiniz pakistan hic ilerlemiyor
    Cevapla
  • Mehmet Yucesoy 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunun en musebbibi su an basta olan Serif, Butto gibi aileler. Imran Han bu iste en temizi ve samimi olani.
    Cevapla
  • Burhan 1 yıl önce Şikayet Et
    İnşallah kardeş ülke Pakistan halkı duyarlı bir irade sergileyerek ülke ve halkı zarar görmeden sayın başkan İmran Hana sahip çıkarak yeniden seçilmiş başkanı başa getirirler ve şeytan Abd kaybeder ülke zarar görmeden başkanlarına sahip çıkarlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Antalya'dan kahreden olay! Okuldan el ele çıkan iki kardeşi kaza ayırdı...
Okuldan atılan kız öğrenci silahla okulun kapısına gelip havaya ateş açtı