Terör yandaşları Stockholm'ün göbeğinde gösteri yaptı

İsveç'in başkenti Stockholm'ün Segeltorg Meydanı'nda toplanan terör örgütü PKK/PYD yandaşı, gösteri yaptı.

GİRİŞ 30.05.2022 01:25 GÜNCELLEME 30.05.2022 09:47

İsveç yetkililerin NATO görüşmeleri çerçevesinde  defalarca PKK'nın terör örgütü olduğunu açıklamasına rağmen, örgütün faaliyetlerine müdahale etmiyor.

Dün akşam üzeri Stockholm'ün en önemli meydanı Segeltorg'de toplanan terör yandaşları Türkiye aleyhinde slogan attı. Terör örgütü PKK/PYD'yi simgeleyen bez parçaları açan örgüt yandaşları, İsveç'in NATO'ye girmemesini ve İsveç'in Türkiye'nin isteklerini kabul etmemesini istedi.

Gülşah Kerimoğlu Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik Bölümü’nden mezun oldu. Gazetecilik kariyerine Yasemin.com’da adım attı. Ardından Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Haber7.com’da mesleki hayatını sürdürmeye devam etmektedir.
YORUMLAR 36
  • böyle 4 yıl önce Şikayet Et
    işte pkk böyledir. onu yapma der bunu yapma der. ülke kendilerininmiş gibi.
    Cevapla
  • Erdoğan 4 yıl önce Şikayet Et
    Girerler ne olacak Türkiyeyi F-35 Projesinden çıkaran ABD papaz Buronson için yapmadığını bırakmayan ABD Türkiyeyi Düşman Devletler arasında gösteren ABD Askerimizin başına Irakta Çuval geçiren ABD pkk ya havadan erzak atan ABD dolar kuruyla oynayan ABD 15 Temuzun mimarı ABD Natodan da çıkarır İsveçi alır bu kadar basit yumruğun kuvetliyse kanun koyarsın Elinde Kimyasal başlık taşıyan Füzen yoksa Atom bomban yoksa sözün bir yere kadar bak Bayraktar var olsun bir İHA SİHA yaptı biraz areneda ses getirdik bizim düşmanımız çok biz öyle silaha sahip olmalıyız ki bize savaş açmayı düşünen ülke iki kere düşünmek zorunda kalmalı.
    Cevapla
  • konya 4 yıl önce Şikayet Et
    isveç sen pkk , ile yok olursun inşaalah
    Cevapla
  • T.A.38 4 yıl önce Şikayet Et
    isvece göre destek vermiyorlarmis , dogru ihya ediyorlar.
    Cevapla
  • hasan demirtaş 4 yıl önce Şikayet Et
    isveçe girmek kolay degil diye biliyorum pkk elini kolunu sallaya sallaya girmiş turk olsak almaz bizi 2 yüzlüler simdi isvec nasıl pkk lılarla mucadele edecek bakalım erdogan geri adım atmaz ise isvec onlarla mucadele etmek zorunda kalıcak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstanbul Havalimanı'nın 4. pistinden ilk uçağın havalandığı tarihi anlar!
Yeni Parti’nin ismi değişecek mi? Özgür Özel’den açıklama