Putin'den S-500 açıklaması

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Rusya'nın en gelişmiş hava savunma sistemi S-500 Prometey'in şimdiden orduya teslim edildiğini belirterek, "Bu sistemin dünyada eşi benzeri yok" dedi.

Putin'den S-500 açıklaması
Putin'den S-500 açıklaması
GİRİŞ 21.06.2022 16:25 GÜNCELLEME 22.06.2022 09:44
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Rus ordusunun ülkedeki en gelişmiş hava savunma sistemi olan S-500'ü konuşlandırma sürecinde olduğunu söyledi.

İşte S-500

Rus lider, Moskova'daki askeri kolejlerin mezunlarına hitaben yaptığı konuşmada Rusya'nın, ordunun ve donanmanın savaş yeteneklerini önümüzdeki yıllar hatta on yıllar boyunca belirleyeceğini söylediği ileri silah sistemlerini sahaya sürme planlarını açıkladı.

"DÜNYADA EŞİ BENZERİ YOK"

Putin, uçakları ve füzeleri engellemek için tasarlanan ve bazı uydu savar yeteneklere sahip olabilecek S-500 uzun menzilli füze sisteminin dünyada eşi benzeri olmadığını belirtti.

Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 17
  • 05su0 1 yıl önce Şikayet Et
    Dev silah sistemleri devri bitti. Artık daha küçük daha kıvrak, daha vurulması zor teknolojiler devri başladı. Bir filin kulağının içinde vizildayan, fili canı derdine düşüren bir tane bal arısı düşün. Eğer fil kadar güçlü değilsen bal arısı olacaksın. Her silahın bir alternatifi vardır. Hatta nükleer bombanın bile. Öyle bir zaman gelecek o nükleer bombalar çalışmayacak. Akıllı füzeler aklını yitirecek. Uçaklar işlevsiz hale gelecek. Yeterki genç dehalara sahip çıkıp onları koruyalım.
    Cevapla
  • Cavus 1 yıl önce Şikayet Et
    2023 te seçim var millet ittifakı gelirse s 400 lerim geri verecek
    Cevapla
  • EMİP 1 yıl önce Şikayet Et
    "Millet İttifakı" başa gelirse ABD'ye yalakalık yapmak için Türkiye'nin 2.5 milyar dolar ödeyip satın almış olduğu S-400 hava savunma sistemini herhalde Ukrayna'ya hediye ederler. Ve onunla da kalmayıp, herhalde Selçuk Bayraktar'ı Erdoğan'ın damadı olduğu ve imal ettiği SİHA'lar PKK teröristlerini imha etmekte kullanıldığı için hemen yargılayıp geçmiş tarihimize uygun şekilde Taksim meydanında idam ederler. Daha şimdiden söyledikleri bu sözleri unutmayalım: "SİHA üreten kullanan İnsanlık suçu işleyen Terör suikastçıları Hesap verecek ..!" - CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu.
    Cevapla
  • DOZA 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne kadar füze olursa olsun. Ne kadar savaş uçakı olursa olsun. Yer yüzünde TÜRK ASKERÍ varsa , hepiniz korkacaksınız. Ben Azerbaycanlı olarak her an Türk kardeşim için ölmeye ve öldürmeye hazirim. CAN AZERBAYCAN. CAN TURKIYE.
    Cevapla
  • Tufan 1 yıl önce Şikayet Et
    Selim rumuz sen askerlik yapmamışsın anlaşılan.Askerlikte piyadenin girmediği yet senin değildir derler.Amerika vietnama afganistana girdi de noldu. O füzeler B-52 bombardıman uçakları işe yaradımı?Aynı amerika elini kolunu sallayarak ırak ı işgal etti. Demekki askerin önemi bu kadar fazlaymış he selim efendi !!!
    Cevapla
  • Selim 1 yıl önce Şikayet Et
    Evet Türk ordusu güçlü ama Füze gelirken engellemek için sihir mi yapcen.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu s 500.lerin hatalı ve eksik oldugu soylendi.rus silahları hicbirzaman guvenilmez
    Cevapla
  • emre1907 1 yıl önce Şikayet Et
    Adamlar,her seyin planini onceden yapmislar.her turlu silah yapmislar koca gemileri batti benimsin demediler, hala dunyayi tehdit ediyorlar,bu ruslarla savas yapmak isteyenler Tum ordularini kaybetmeyi goze almalari gerekir. Onada zafer denilirmi ,bilinmez...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas, 2 İsrailli esirin görüntüsünü paylaştı: "Ya esirler ya da savaş"
Adıyaman'da dehşet! Bir polis karakolda meslektaşlarına ateş açtı: 2 şehit