Trump: Biden, ABD'yi 3. Dünya Savaşı'na götürüyor

Eski ABD Başkanı Donald Trump, Başkan Joe Biden'ın ulusal ekonominin içini boşalttığını ve ülkeyi Ukrayna yüzünden bir "dünya savaşına" sürüklediğini söyledi.

Trump: Biden, ABD'yi 3. Dünya Savaşı'na götürüyor
Trump: Biden, ABD'yi 3. Dünya Savaşı'na götürüyor
GİRİŞ 22.06.2022 22:06 GÜNCELLEME 22.06.2022 22:08
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Trump, Newsmax sunucusu Eric Bolling'e “Ülkemizin başı çok dertte. Ülkemiz hiç böyle olmadı. Ukrayna'da ve Rusya'da olanlarla ilgili ciddi tehlikedeyiz. Onların idare ettiği şekilde bir dünya savaşıyla sonuçlanabilir. Yaptıkları çılgınlık. Bu delilik" dedi.

Biden'ı Kiev'e 10 milyarlarca dolar değerinde askeri yardım gönderdiği için eleştirdi ve çatışmayı körüklemenin "3. Dünya Savaşı'na yol açacağını" belirtti.

Trump ayrıca, "hala iktidarda olsaydım, Ukrayna savaşı asla olmazdı" söylemini yineledi.

Eski ABD Başkanı çatışmayı nasıl önleyeceğini açıklamadı, ancak ABD'nin kendi yönetimi altında "saygı duyulduğunu" vurguladı ve yeniden seçilmesinden sonraki bir hafta içinde İran'la nükleer hırsları konusunda "bir anlaşma yapacağını" söyledi.

Trump ayrıca, 2024'te tekrar göreve aday olmasını engelleyecek hiçbir şey olmadığını da sözlerine ekledi.

KAYNAK: RUSSİAN TODAY
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • hıghlander 1 yıl önce Şikayet Et
    Yalnız Kiev'e şu anda yardım konusunda Biden haklı,bunu söylemek zorundayız,şu an ki konjüktör öyle,ama başlangıçta önlemeliydi savaşı.
    Cevapla
  • hıghlander 1 yıl önce Şikayet Et
    2024'te Türkiye'den zarfla Trump 'ın partisine-her ne kadar sayılmasa bile- oy atmayı düşünüyorum.Bu deli ve dobra adam,daha harbi ve vefalı.Gerçi,umarım sonradan sürpriz bir negatif kişilik ortaya çıkmaz.İnsanoğlu bu,belli mi olur.ABD halkı büyük hata yaptı.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ne Sergen Yalçın, ne Şenol Güneş, ne Nuri Şahin! Hasan Arat'tan teknik direktör açıklaması
Eurovision yarışmasında İsrailli şarkıcı yuhalandı koşarak sahneden inmek zorunda kaldı