Biden'ın Nisan ayında yaptığı gaf viral oldu: 'Aozafutimfutfut’

Göreve geldikten sonra birçok gafa imza atan ve sürekli unutkanlığı ile gündeme gelen ABD Başkanı Joe Biden'ın nisan ayında yaptığı açıklama tekrar viral oldu.

GİRİŞ 23.06.2022 03:46 GÜNCELLEME 23.06.2022 03:50

Unutkanlığı, gafları ve isim karışıklığı yaşamasıyla bilinen ABD Başkanı Joe Biden, Nisan ayında yaptığı konuşmayla tekrar gündemde.

Tekrar sosyal medyada yayılan videoda, Biden ‘Amerika devletini’ tanımlamaya çalışırken, olanlar oluyor.

Biden, “Amerika tek kelime ile tanımlanabilecek bir ​devlettir” derken, bir türlü söz konusu kelimeyi söyleyemiyor. Bunun üzerine sosyal medyada birçok kullanıcı tarafından alayı konusu olan videoya farklı yorum da yapıldı.

 

Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Son dakika: İddialar sonrası Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan KDV açıklaması!
H.K.G. davasında sürpriz gelişme... O avukat azledildi