Almanya'daki sözde camide LGBT rezaleti

Almanya'da İslam'a dışı hareketlerin odak noktası haline gelen "İbni Rüşt Goethe Cami" isimli mekanda, LGBT propagandası yapıldı.

Almanya'daki sözde camide LGBT rezaleti
Almanya'daki sözde camide LGBT rezaleti
GİRİŞ 03.07.2022 21:25 GÜNCELLEME 03.07.2022 21:28
Bu Habere 286 Yorum Yapılmış

Almanya'nın Berlin Mitte kentinde kurulan, İslam dışı uygulamalarıyla bilinen ancak ülkede "liberal cami" olarak adlandırılan "İbni Rüşt Goethe Cami" isimli mekanda daha önce, "sözde kadın imamların erkeklere namaz kıldırdığı, başı açık bir şekilde kadın ve erkeklerin yan yana durdukları" anlar haberlere yansımıştı. Ayrıca İslam dışı camiye peçe ve burka yasağı da getirmişti.

Kadınlar erkeklere imamlık yapıp başı açık şekilde namaz kıldırdıKadınlar erkeklere imamlık yapıp başı açık şekilde namaz kıldırdı

İslam'a karşı FETÖ-Alman operasyonuİslam'a karşı FETÖ-Alman operasyonu

Sapkın kadın imam Türkiye'yi hedef aldıSapkın kadın imam Türkiye'yi hedef aldı

Almanya'da skandal üstüne skandal!Almanya'da skandal üstüne skandal!

"İbni Rüşt Goethe" isimli sözde camide skandalların ardı arkası kesilmiyor. Şimdi de sözde caminin duvarına LGBT'lilerin onur haftasını (pride) kutlamak maksadıyla gökkuşağı bayrağı asıldı. Bu mekâna gökkuşağı bayrağının asılması Almanya'daki sosyal medya hesapları tarafından "Bir camiye ilk kez gökkuşağı bayrağı asıldı" şeklinde duyuruldu.

BELEDİYE BAŞKANI'NDAN SKANDAL PAYLAŞIM

Berlin Belediye Başkanı ve Kültür ve Avrupa Senatörü Klaus Lederer'in katılımıyla LGBT bayrağının törenle cami duvarına asılması sonrasında Lederer sosyal medya hesabından mutlu olduğuna yönelik bir de paylaşım yaptı.

Klaus Lederer resmi Twitter hesabından gökkuşağı bayraklarının asıldığı sözde caminin fotoğraflarını paylaşarak, "#pridemonth2022 başlangıcında gökkuşağı bayrağı bugün İbn Rüşd Goethe Cami'ne çekildi. Orada olduğum için çok mutluyum. Bağlılığınız için teşekkür ederiz!" ifadelerini kullandı.

"İbni Rüşt Goethe Cami" isimli mekanın kurucusu, Yeşiller Partisi üyesi Seyran Ateş, burayı "ilk liberal cami" olarak tanımlamıştı.

KAYNAK: HABER7
Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 286
  • KınıK 1 yıl önce Şikayet Et
    Sizler camilere kurban olun emi,camiler sizi kurtuluşa,salahate davet ederken bu uyduruk binalar ve sapık haberler neyin nesidir ??? İslamiyet hertürlü zorbanın,zulmün ve iftiracıların her daim hakkından gelmiştir vessselam ...bundan sonrasında da Hak galip gelecektir elbette,bekleyin ve görün !!!
    Cevapla
  • Mustafa Demir 1 yıl önce Şikayet Et
    Mescid-i drar'ı hatırlattı.
    Cevapla
  • Ülkem benim 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu mahlukları savunanda, savunana oy veren de büyük vebaldedir. Lut kavmini yüce Allah helak etti, Müslümanlar uyumayın!!!
    Cevapla
  • 354261 1 yıl önce Şikayet Et
    butun toplar tufekler oraya toplanmis demek belediye beskanida onlarfan demekki
    Cevapla
  • Hakikî türk 1 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH ınlanetlediği insanlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Türkiye sahalara döndü
Gazze'de toplu mezar dehşeti! Canlı canlı gömmüşler