Johnson'dan Zelenskiy’e: Sen bir kahramansın

Görevinden istifa eden İngiltere Başbakanı Boris Johnson, Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy’le yaptığı telefon görüşmesinde Zelenskiy’e, “Sen bir kahramansın" dedi.

Johnson'dan Zelenskiy’e: Sen bir kahramansın
Johnson'dan Zelenskiy’e: Sen bir kahramansın
GİRİŞ 07.07.2022 21:04 GÜNCELLEME 07.07.2022 21:07
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

İngiltere’de salı gününden bu yana art arda devam eden istifaların ardından görevinden istifa eden İngiltere Başbakanı Boris Johnson, Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy’le telefonda görüştü. İngiltere Başbakanlık Ofisi tarafından yapılan yazılı açıklamada, Johnson’ın görüşmede İngiltere’nin Ukrayna'ya olan sarsılmaz desteğini yinelediği ifade edildi. Johnson’ın Zelenskiy'e İngiltere’nin Ukrayna’ya partiler arası sarsılmaz desteğini vurguladığı belirtilen açıklamada, İngiltere'nin ihtiyaç duyulduğu sürece Ukrayna’ya savunma yardımı sağlamaya devam edeceğini belirttiği aktarıldı. Açıklamada, “Başbakan, önümüzdeki haftalarda tahıl ablukasını sona erdirmek için ortaklarla aynı hızda çalışmaya devam edeceğini de sözlerine ekledi. Devlet Başkanı Zelenskiy'e özgürlüğü, dostluğu ve Ukrayna halkının nezaketi için yaptığı her şey için teşekkür etti” denildi.



Açıklamada Zelenskiy’nin Johnson’a Ukrayna konusundaki kararlı davranışından dolayı teşekkür ettiği aktarıldı. Johnson’ın görüşmenin sonunda Zelenskiy'e “Sen bir kahramansın, herkes seni seviyor” dediği ifade edildi.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • Dağdelenoğlu 1 yıl önce Şikayet Et
    Boris artık renkli gecelere, barlara rahatça takılabilirsin.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Ver gazı ver adamın memlekitini harap ettiniz kahraman olsa ne yazar kahraman olmak savaşmakla olmuyor Tayyip baba kahraman ama savaşmadan zelwnski kandırılmış bir çocuk
    Cevapla
  • Türkiyem 1 yıl önce Şikayet Et
    Gider ayak paylançoya gaz vermiş hemde Rus gazı
    Cevapla
  • Darbeci 1 yıl önce Şikayet Et
    Hee hee verin gazi yaktınız adamlari
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kırmızı şehir! Bu kez görüntü Türkiye'den
Bakan Şimşek: Kayıt dışılıkla amansız mücadele dönemi! Vergi kaçırana taviz yok