ABD'li avukat, Enes Kanter'in gizemli silah şirketiyle bağlantısını ortaya çıkardı

ABD’li avukat Robert Amsterdam, FETÖ mensubu eski basketbolcu Enes Kanter Freedom’a gizemli silah tedarik şirketiyle bağlantısını açıklama çağrısında bulundu.

GİRİŞ 08.07.2022 12:00 GÜNCELLEME 08.07.2022 12:32
Bu Habere 35 Yorum Yapılmış

Terör örgütü FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'İn manevi oğlu Enes Kanter'in kirli çamaşırlarını ABD'li avukat Robert Amsterdam ortaya çıkardı. Enes Kanter Freedom Vakfı'nın New York'ta bulunan resmi kayıt adresini silah tedarikçisi Arlington Strategic Supplies and Manifacturing LLC isimli şirket ile paylaştığına dikkat çeken Amsterdam, Kanter'den açıklama yapmasını istedi.

Robert Amsterdam, FETÖ’nün ABD’deki okul yapılanması ve faaliyetleri üzerinden yaptığı dolandırıcılığı anlattığı yeni kitabı “Nüfuz Ağı: Dolandırıcılık İmparatorluğu”nun tanıtımı için İstanbul’da basın toplantısı düzenledi.

Amsterdam, toplantıda, yeni kurulan Enes Kanter Freedom Vakfı’nın New York bulunan resmi kayıt adresini silah tedarikçisi Arlington Strategic Supplies and Manufacturing LLC isimli şirket ile paylaştığını açıkladı.

Hain Enes Kanter, bu kez de Time dergisine ağladı: NATO'yu korkutmalarına izin vermeyin!Hain Enes Kanter, bu kez de Time dergisine ağladı: NATO'yu korkutmalarına izin vermeyin!

22 Haziran tarihinde Enes Kanter Freedom Vakfı’nı kuran Kanter Freedom, daha öncesinde, 17 Mayıs tarihinde resmi adresi olarak 104 W 40th St olarak kaydetti. Bu adresin aynı zamanda Arlington şirketinin kayıt adresi olduğu ortaya çıktı.

"KANTER AÇIKLASIN..."

Robert Amsterdam, “Kanter Freedom’un derhal silah tedarik şirketi Arlington Strategic ve kendi menajerleri ile şirket yöneticileri arasındaki bağlantılarını açıklamasını talep ediyoruz. Manhattan’da bir vakıf açmak isteyen Kanter Freedom, neden FETÖ mensuplarının kurdukları silah tedarik şirketi ile aynı adrese resmi kayıt yapmak istedi?” sorusunu yöneltti.

AFRİKA'DAKİ ÇATIŞMA BÖLGELERİNDE SİLAH TİCARETİ BAĞLANTISI

Amsterdam, ayrıca “Kanter Freedom, silahlı ticaretindeki rolünü izah edene kadar tüm Kongre, Senato üyeleri ve çalışanlarına kendisiyle iletişimi durdurmaları çağrısında bulunuyorum. Afrika’daki çatışma bölgelerinde silah ticareti ile bağlantısı olan bir tarikatın üyesinin ABD siyasetçilerine ‘barış’ ve ‘özgürlük’ konularında ders vermesini kabul edemeyiz.” ifadelerini kullandı.

Kanter Freedom, daha önce FETÖ bağlantısını açıkça ifade etmiş, katıldığı röportajlarda 15 Temmuz 2016 darbe girişiminde FETÖ elebaşı Gülen’in evinde bulunduğunu itiraf etmişti.

İstanbul’daki basın toplantısında Amsterdam, Kanter Freedom’un menajeri olan Mevlüt Hilmi Çınar’ın daha önce FETÖ’nün paravan şirketi Niagara Foundation’da Adil Öksüz ile çalıştığına işaret etti.

Robert Amsterdam’ın kitabı “Nüfuz Ağı”, FETÖ’nün ve elebaşı Gülen’in silah ticaretindeki rolüne dair kantılar sunarken, sözleşmeli okul imparatorluğunda meydana gelen büyük yasa ihlalleri ardında bulunan kişilerin kimliklerini ortaya çıkarıyor.

KAYNAK: AA
Abdurrahman Koç Haber7.com - Editör
Haber 7 - Abdurrahman Koç
YORUMLAR 35
  • Dağdelenoğlu 1 yıl önce Şikayet Et
    İnşallah o silahların namluları şu vatan hainlerine döner
    Cevapla
  • Düşünüyorum 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir abd'li avukat ortaya çıkardı ama MIT'in olaydan haberi yok, çok ilginç doğrusu.
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu eski vatandaşımız katıksız bir ermenidir yazın bunu bir kenara zamanı gelince anlarsınız.
    Cevapla
  • Bayram Kartal 1 yıl önce Şikayet Et
    ABD yi iyice karıştırsınlarda yesinler birbirlerini
    Cevapla
  • Bozkurt 1 yıl önce Şikayet Et
    Biz ne hainler gördük sırası geleni gömdük
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Galatasaray'da gönderilecek yabancılar belli oldu!
Özgür Özel ve Ekrem İmamoğlu TSK'ya kimyasal iftirası atan Şebnem Korur Fincancı ile!