Orban: Anne kadın, baba erkektir! Çocuklarımızı rahat bırakın, artık durun

Macaristan Başbakanı Orban, "Anne kadındır, baba erkektir. Çocuklarımızı rahat bırakın. Artık durun. Küreselci egemen sınıfın nasıl bir gelecek sunacağını gördük. Ama kafamızda farklı bir gelecek var. Küreselciler cehenneme gidebilir" dedi.

GİRİŞ 05.08.2022 13:47 GÜNCELLEME 07.08.2022 09:13
Bu Habere 192 Yorum Yapılmış

Macaristan Başbakanı Viktor Orban, ABD'nin Teksas eyaletindeki Dallas kentinde düzenlenen Muhafazakar Siyasi Eylem Konferansı'nda (CPAC) açıklamalarda bulundu.

Macaristan'da yapılan bir referandumun, okullardaki cinsel yönelim programlarını ebeveyn izni olmadan reddettiğini kaydederek, anayasanın geleneksel evliliği koruduğuna vurgu yaptı.

Orban, "Özetlemek gerekirse: Anne kadın, baba erkek. Çocuklarımızı rahat bırakın. Artık durun" dedi.

Macaristan Başbakanı Viktor Orban

"KÜRESELCİLERİN BİZE SUNDUĞU GELECEK BU"

Macaristan Başbakanı, "Küreselci egemen sınıfın nasıl bir gelecek sunacağını gördük. Ama kafamızda farklı bir gelecek var. Küreselcilerin hepsi cehenneme gidebilir" diye konuştu.

KAYNAK: SPUTNİK
Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 192
  • 2023 Seçimleri 1 yıl önce Şikayet Et
    Macaristan'da ki küreselci kuklası 6'lı masa seçimleri kaybetmişti, darısı buraya.
    Cevapla
  • doğrusu bu 1 yıl önce Şikayet Et
    vay be gavur dediklerimiz böyle diyorda müslümanım diyen içimizdeki hainler lgbt yi savunuyor ne garip
    Cevapla
  • Ramazan 1 yıl önce Şikayet Et
    Harika bir açıklama tebrik ediyorum Zalim ve edepsizlere lut kavmi artıklarının canı cehenneme kahrolsunlar
    Cevapla
  • Hoca Nasrettin 1 yıl önce Şikayet Et
    Muhalefet sadece iktidarın 180 derece tersine hareket etmeye güdümlü. İktidar memleket ve vatandaş için çalışınca onlara memleketi ve vatandaşı mahfetmek kalıyor. Bu arada sapıklar ve benzerlerinin desteğini alarak büyük gürültü yapıyorlar. Hâlâ İstanbul sözleşmesi deyip dökenler var. Ahlaki değerlerde düşüş nedeniyle evli çiftlerde boşanma ve buna bağlı çatışmalar var. Pozitif ayrıncılıkta buna eklenince büyük bir sorun oluyor. Birde düşünmeden konuşup iktidarı suçlayanlar da ortaya çıkınca kaosa dönüyor.
    Cevapla
  • CENK 1 yıl önce Şikayet Et
    Bizim aile bakanı uyuyor çalışmaları da pasif ...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Alman polisinden Filistin destekçilerine insanlık dışı müdahale!
Borsa İstanbul'dan tarihi zirve! Rekor üstüne rekor kırıldı