Kılıçdaroğlu'nun 'helalleşme' tiyatrosunda konuşan kişi bakın kim çıktı

Kılıçdaroğlu'nun liderliğinde İstanbul'da düzenlenen sözde 'helalleşme' etkinliğinde konuşan Fatma Yavuz, daha önce düğünündeki içki servisi, Türklere yönelik soykırım iftirası ve LGBT'lileri savunmasıyla gündeme gelmişti.

GİRİŞ 14.08.2022 18:55 GÜNCELLEME 14.08.2022 19:32
Bu Habere 573 Yorum Yapılmış

CHP İstanbul İl Başkanlığı bugün, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katılımıyla 'helalleşme' şovuna sahne oldu.

Burada 'başörtüsü mağduru' sıfatıyla kürsüye çıkan Fatma Yavuz, Kılıçdaroğlu'ndan helallik istedi. Yavuz, "Biz de çok hata yaptık. Bu hatalar sıradan hatalar değildi. Sizlerin de hayatları mahvoldu. Lütfen siz de bize hakkınızı helal edin" dedi.

Düğününde yaptığı alkol servisiyle tepki çeken İBB'nin 'hocası' Fatma Yavuz kimdir?Düğününde yaptığı alkol servisiyle tepki çeken İBB'nin 'hocası' Fatma Yavuz kimdir?

DÜĞÜNDE ALKOL SERVİS ETTİ, TÜRKLERE 'SOYKIRIMCI' DEDİ, LGBT'LİLERİ SAVUNDU

Programda konuşan Yavuz daha önce "Muhafazakarların, seküler dostlarına borcudur" diyerek düğününde içki servis etmesiyle gündeme gelmişti.

O dönem İBB'nin İnanç Masası'nda görevli olan Yavuz'un Türklere yönelik 'soykırım' iddialarında da bulunduğu ortaya çıkmıştı.

2018'indeki bir paylaşımında Yavuz, "Bu nasıl bir halk böyle? Bir halkın tarihinde en fazla bir, bilemedin iki soykırım olur, bu kadar acımasızca, periyodik nasıl katledilir insanlar? Anlamıyorum gerçekten" diyor.

"TRANS BİREYLER ONURUMUZDUR"

CHP'nin provokatörlüğünü üstlenen Yavuz, daha önce bir paylaşımında LGBT'lileri şu sözlerle savunmuştu; "Trans kardeşlerimizin onuru onurumuzdur, eski bir homofobik olarak onları vahşice öldüren değirmene su taşıdığım için çok üzgünüm. Ben günahımdan tövbe ettim, Rabbimden dileğim, bana işlediğim günahları telafi etme fırsatı vermesidir"

"HAYIZLI KADINLAR KUR'AN'A DOKUNABİLİR" DEDİ

Bir dönem Zeytinburnu'nda Kur'an Kursu hocalığı yapan Yavuz'un, 'hayızlı kadınların Kur'an'a dokunabileceği yönünde" bir çıkışı olduğu bildirildi. 

Edinilen bilgilere göre Yavuz, hayızlı kadınların Kur'an'a dokunamayacağına yönelik İslam'da açık delil bulamadığını iddia etmiş ve ilk aşamada peçete ile tutarak, sonraları ise hayızlı bir şekilde Kur'an okumuş.

KAYNAK: HABER7
Abdurrahman Koç Haber7.com - Editör
Haber 7 - Abdurrahman Koç
YORUMLAR 573
  • vatan sever 1 yıl önce Şikayet Et
    ey chp insanların kanına girip şarapçıları kendini bilmezleri inançlı insanların değeri olan başörtüsüne büründürüp halkı aşağılıyorsun merak etme senin oyununu bozan Allah var ve halk var bu yalancılıklardan sana ekmek çıkmaz
    Cevapla
  • kafkasyalı 1 yıl önce Şikayet Et
    o gün bi gelsin inşallah anyayı konya yı size gösteririz inşallah bak bak bak hele şıllığa bak bizde çok hata yapmışız ne lann ucuz karı kime demogoji yapıyorsunuz kendin çal kendin oyna o başörtüsünü çıkar yüz karası utanç abidesi fenfaat sarhoşo karı.Hakkımız haram zıkkım olsun kan kusasınız inşallah.o başörtüsünün ahı tuta seni inşallah.
    Cevapla
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Çaya çorbaya limon
    Cevapla
  • Metin 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar ya milleti çok saf sanıyor ya da salağa yatıyorlar.
    Cevapla
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    başörtüsü takınca müslüman olunmuyor. Müslümanlık iman meselesidir. nasıl her sakallı müslüman değilse.. o yüzden böyle kimselerin kıyafetine bakıp kaale alınmamalı .. Ağzında küfür olanın kalbinde iman nasıl olur. Allahın lanetlediği işi yapanlara kim nasıl destek çıkar.. küfür küfürdür. ağzından çıkan da bu kadının imanının yada imansızlığının kırıntılarıdır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Döner kesen Steinmeier'a eleştiri: Erdoğan'ın bizi ciddiye almaması normal
Ebu Ubeyde: “Düşman Gazze'nin kumlarına saplanmış durumda”