Bella Hadid: Markalar benimle çalışmayı bıraktı, arkadaşlarım beni eve almıyor

Filistin asıllı ABD'li model Bella Hadid, Filistin'i desteklediği için markaların kendisiyle çalışmayı bıraktığını, birçok arkadaşının da artık kendisiyle görüşmek istemediğini belirterek, "Filistin davasından geri adım atmayacağım" dedi.

Bella Hadid: Markalar benimle çalışmayı bıraktı, arkadaşlarım beni eve almıyor
Bella Hadid: Markalar benimle çalışmayı bıraktı, arkadaşlarım beni eve almıyor
GİRİŞ 24.08.2022 09:43 GÜNCELLEME 24.08.2022 15:26
Bu Habere 92 Yorum Yapılmış

Filistin asıllı ABD’li model Bella Hadid, Filistin’i desteklediği için markaların kendisiyle çalışmayı bıraktığını söyledi.

"BİRÇOK ARKADAŞIM BANA SIRTINI DÖNDÜ"

Filistinli Müslüman bir babanın kızı olan Bella Hadid, “Benimle çalışmayı bırakan pek çok marka oldu. Birçok arkadaşım bana sırtını döndü. Ama Filistin davasından geri adım atmayacağım” dedi.

Yıllardır birlikte oturup yemek yediği arkadaşlarının artık kendisini evlerine almadığını ve görüşmek istemediğini kaydeden 25 yaşındaki model, paylaşımları konusunda hiçbir korkusunun olmadığını ifade etti.

“14 yaşındayken elime çiçeklerle ‘Filistin’e Özgürlük’ yazmıştım. Bana isim taktılar ve başkaları için nefret besleyen biri gibi yansıtıldım” diyen model, geçtiğimiz yıl New York’taki protestolara katılmıştı.

"MÜSLÜMAN KÜLTÜRÜNDE BÜYÜYEMEDİĞİM İÇİN ÜZGÜNÜM"

Hadid, yakın zamanda GQ dergisine verdiği demeçte, Filistinli babası Muhammed Hadid ile birlikte ‘Müslüman kültürü’ içinde büyüme fırsatı bulamadığı için üzgün olduğunu söylemişti.

Annesi Yolanda Hadid’in, babası Muhammed’den boşandıktan sonra kendisini Kaliforniya’ya götürmesiyle 'ailesinin Filistinli olan tarafından koptuğunu' ifade eden Bella Hadid, "Her gün babamla birlikte olmayı ve Müslüman bir kültürde yaşayabilmeyi çok isterdim ama bu isteğim bana verilmedi" ifadelerini kullanmıştı.

Ünlü model, şimdilerde "siyasi olarak bölünmüş New Jersey eyaletinde manevi yolculuğa çıkan Amerikalı bir Müslüman" hakkındaki dizi 'Ramy'de ilk kez oyunculuk yapmaya hazırlanıyor.

Bella Hadid: Müslüman kültüründen uzak büyümek beni çok üzdüBella Hadid: Müslüman kültüründen uzak büyümek beni çok üzdü

Dünyaca ünlü Filistin asıllı model Bella Hadid, İsrail kuvvetlerinin Batı Şeria'daki insanlık dışı saldırılarını Instagram hesabından yaptığı fotoğraf ve videolarla duyurdu. Ancak sosyal medya platformu bir skandala imza tarak Hadid'in paylaşımlarını engelledi. Duruma isyan eden Hadid, “Instagram Filistin hakkında ne yayınladığımda hemen yasaklıyor. Çünkü hikayelerimi ve yayınlarımı 1 milyon fazla kişi görüyor” dedi.

Dünyanın en çok takip edilen modellerinden biri olan Bella Hadid ilk kez bir dizi projesiyle kamera karşısına geçecek. Ramy dizisinin yeni sezonunda rol alacak ünlü model, setteki ilk gününde kendisini ağlatan olayı anlattı.

Abdurrahman Koç Haber7.com - Editör
Haber 7 - Abdurrahman Koç
YORUMLAR 92
  • Duygu 1 yıl önce Şikayet Et
    Bellanın samimi olduğunu düşünüyorum bu kızı yıllardır takip ediyorum pek bi aykırı davranışını görmedim
    Cevapla
  • Türkiye 1 yıl önce Şikayet Et
    Darısı diğer ünlü ve zengin arapların müslümanların başına,güzel olduğun kadar cesur bella helal olsun
    Cevapla
  • Hasan İnan 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu senin doğru yolda olduğunu gösterir sakın geri adım atma sabret kazanan sen olacaksın
    Cevapla
  • Sanatçı 1 yıl önce Şikayet Et
    Sanatçı dediğin böyle olur.yapılan herşeye rağmen Ülkesine ,milletine, bayrağına sahip çıkar.Aferin helal olsun.
    Cevapla
  • Pandora 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunun altında başka birşey vardir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gece kulübü yangını ve teleferik kazası için Meclis komisyonu kurulacak mı?
Dünya Bankası, "Emtia Piyasaları Görünümü" raporunun Nisan 2024 sayısını yayınladı