Erdoğan'la Macron'u kıyasladı: Beceriksizsin

Fransız milletvekili François Asselineau, Cumhurbaşkanı Macron'u eleştirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın son haftalardaki diplomatik temaslarıyla Macron'un tatil fotoğraflarını paylaşan Asselineau, "Macron yalancı ve beceriksiz bir lider" dedi.

Erdoğan'la Macron'u kıyasladı: Beceriksizsin
Erdoğan'la Macron'u kıyasladı: Beceriksizsin
GİRİŞ 25.08.2022 08:26 GÜNCELLEME 25.08.2022 10:43
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Son bir ay içerisinde Rusya-Ukrayna savaşının çözüme kavuşması için büyük adımlar atılmasına vesile olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İran'da Üçlü Zirve Toplantısı, Tahıl Koridoru Anlaşması, Soçi temasları ve Lviv'de Üçlü Zirve'ye katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ayrıca Türkiye-İsrail ilişkilerinde de yeni dönemin başlaması için temaslarını sürdürdü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın diplomatik başarıları dünya siyasetinde de geniş yer buldu.

FRANSIZ VEKİLDEN ERDOĞAN-MACRON KARŞILAŞTIRMASI

Fransız milletvekili François Asselineau, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un bu ayki performansını kıyasladı.

Sekiz fotoğraftan oluşan iki görseli sosyal medya hesabından paylaşan Asselineau, bir tarafta Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın görüşmelerine diğer tarafta ise Macron'un tatil fotoğraflarına yer verdi.

"MACRON YALANCI VE BECERİKSİZ"

Asselineau, "Macron şu anda dünyanın dört bir yanındaki devlet başkanları tarafından kabul edilmek ve davet edilmek konusunda en büyük zorluğu yaşıyor, o kadar evrensel olarak yalancı ve beceriksiz bir lider" ifadelerini kullandı.

Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 26
  • Mustafa 1 yıl önce Şikayet Et
    Reis Erdogan
    Cevapla
  • Yorumsuz 1 yıl önce Şikayet Et
    Ekrem imamoğlu'nun hocasının kim olduğu anlaşıldı
    Cevapla
  • NAZMİ ba 1 yıl önce Şikayet Et
    Ben erdogan diyerum.
    Cevapla
  • Mustafa Pergel 1 yıl önce Şikayet Et
    Ya içerdeki fransızlar…!iyi dinlesinler
    Cevapla
  • EvladıFatihan 1 yıl önce Şikayet Et
    İçerdeki fransızlar; ermeni ve seferat yahudileridir. Karşımıza siyasetçi, tarikat şeyhi, sanatçı, iş adamı olarak çıkabilirler. Asla ve kat’a Türkiye’nin ve müslüman Türk halkının huzur ve refahını istemezler, gizliden düşmanlık ederler. Fırsat kollarlar hep…
    Cevapla
  • Kızılelma 1 yıl önce Şikayet Et
    Cumhurbaşkanımız ile kimi kıyaslarsanız kıyaslayın Sonuç hep aynı olur.O Dünya Lideridir.Adam adam. Merhamet,Cesaret,Çalışkanlık,Azim, Kararlılik,Dürüstlük,Güzel Ahlak,Sözünün eri.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas’la ilgili en vahim iddiaydı! ‘Toplu tecavüz’ iftirasını İsrail de yalanladı
Saldırıdan sonra Putin'den savaş açıklaması: Meşru hedef sayacağız!