Almanya'da Türklere tehdit: Hepinizi öldüreceğiz!

Almanya'da Barnstorf'taki Mevlana Camii'ne, "Siz Türklerin hepsini öldüreceğiz“ notunun bulunduğu bir ırkçı tehdit mektubu gönderildi.

GİRİŞ 30.08.2022 11:42 GÜNCELLEME 30.08.2022 11:42
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Almanya'da ırkçılar yine bir camiyi hedef tahtasına koydular. Aşağı Saksonya'ya bağlı Barnstorft'taki "Milli Görüş İslam Toplumu" Mevlana Camii'ne ırkçı bir tehdit mektubu gönderildi.

Aşağı Saksyona Müslümanlar derneği, Schura Niedersachsen'in Cumartesi günü sosyal medyada paylaştığı mektupta "Siz Türklerin hepsini öldüreceğiz" tehdidi bulunuyor. Mektupta ayrıca Nazilerin sembolü olarak bilinen gamalı haç dikkat çekiyor.

Mevlana Camii, henüz dört ay önce yine bir İslam düşmanı saldırının hedefi olmuştu. Schura Niedersachsen, Alman siyasetinden bu tehditlere karşı önlem alınmasını beklediğini dile getirdi.

Mektup, Alman kamuoyunda uzun süredir gündemde olan 'NSU 2.0' imzasını taşıyor. Aşırı sağcı NSU terör hücresi, aralarında sekiz Türk'ün de bulunduğu toplam on kişiyi 2000-2007 yılları arasında katlederek Almanya'da infial yaratmıştı.

KAYNAK: TRT HABER
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 27
  • Şaşkın 1 yıl önce Şikayet Et
    Öldürmen de sınır dışı edin....alamancılar türkiye de zenginiz diye hava atarlardı...!
    Cevapla
  • Misafirﷻ 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne alaka, o kendini bilmezler hava atiyor. Bizler sizleri özledigimiz icin geliyoruz. Yillardir akrabalara, tanidiklara, ülkemize yardim icin geceli gündüzlü calisan gurbetciler her yil kazandigini vatana getiriyor. Bir iki tane gürbetci ahmaki icin hepimizi ayni kefene koyma Saskin kardes. Kac kisinin gelip dügününü yaptik, kac köye yardim ettik haberin varmi. vatanin bizi ne zaman ihtiyaci olursa o zaman hep variz.
    Cevapla
  • Musti Afatsum 1 yıl önce Şikayet Et
    Bi bitmediniz
    Cevapla
  • Ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Malesef, bizde de bu nazi, ırkçı, faşistler var ve bunların %80'nin soyu dışardan gelmiş. Türklerin içinde yuvalanmışlar. Devamlı müslümanlara saldırıyorlar.
    Cevapla
  • sariyerli 1 yıl önce Şikayet Et
    Almanya türklerin bütün iş adamları türk ekoemi bizden sorulur türkleri öldüren ekonemisini öldürür
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Akli olan Almanci yavas yavas tasi taragi toplayip isi gucu Turkiye ye tasir.
    Cevapla
  • Mutlu_son 1 yıl önce Şikayet Et
    yavas yavas geliyoruz zaten kardesim. Ülkeyi bizde kalkindirmak pesindeyiz. 60 yil oldu artik eve dönecegiz insallah.
    Cevapla
  • Ugur 1 yıl önce Şikayet Et
    Her yerde Ümit Özdağ gibi faşistler var
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kassam görüntüleri yayınladı, İsrail karıştı! Netanyahu’nun evinin önüne yığıldılar
7 ilde DEAŞ operasyonu: 23 gözaltı