Bosna Hersekliler, Erdoğan'ın ziyaretinin bölgeye huzur getireceğini düşünüyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 6 Eylül'de Bosna Hersek'e gerçekleştireceği resmi ziyaretten memnun olan ülke halkı, bu ziyaretin bölgeye huzur getireceğini düşünüyor.

Bosna Hersekliler, Erdoğan'ın ziyaretinin bölgeye huzur getireceğini düşünüyor
Bosna Hersekliler, Erdoğan'ın ziyaretinin bölgeye huzur getireceğini düşünüyor
GİRİŞ 06.09.2022 03:43 GÜNCELLEME 06.09.2022 03:43
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Saraybosnalılar, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ülkelerine gerçekleştireceği ziyaret hakkındaki görüşlerini AA muhabiriyle paylaştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve beraberindeki iş insanlarının Bosna Hersek'i 6 Eylül'de ziyaret etmesinden duyduğu mutluluğu dile getiren İzet Medzedovic, "Tabii ki ziyaretinden mutluyum ve bu önemli bir durum. Erdoğan, bölgedeki tüm ülkelerde saygıyla karşılanıyor." diye konuştu.

Amar Karadzic de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ve Türkiye ile iyi ilişkilerin, bölge ülkeleri arasındaki iş birliğini ve sorunları çözebileceğini düşündüğünü belirterek, "Erdoğan, çok önemli bir kişi ve Bosna Hersek, Sırbistan ve diğer bölge ülkelerine yapacağı ziyaret, ekonomi ve huzur açısından çok önemli." dedi.

"Erdoğan, bizim hakiki dostumuz"

Salahudin Nezirovic, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyaretinin hem Bosna Hersek hem de bölge için önemli olduğunu düşündüğünü söyleyerek, "Kimin dostumuz olup olmadığını iyi düşünmemiz lazım. Herkes dostumuz gibi davranıyor ama aslında dostumuz değiller. Erdoğan bizim hakiki dostumuz." ifadelerini kullandı.

Saraybosnalı Husnija Kararic de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ülkesinin "hakiki dostu" olduğunu ve Balkanlar'daki birçok sorunun çözümünde faydası olacağını düşündüğünü kaydetti.

 

KAYNAK: AA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Deli gadir 1 yıl önce Şikayet Et
    Bosna demek turkiye ne pahasina olursa olsun korumamamiz lazim bosnaklarin soyu turktur
    Cevapla
  • Ben de haklıyım 1 yıl önce Şikayet Et
    Bosna'yı boş bırakmamak lazım. Hatta, şimdiden Müslümanları el altından silahlandırmak gerek.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Murat Kurum'dan BAYKAR'a sürpriz ziyaret: Bugün yeni çok şey öğrendim...
Turgut Altınok, Antalya'da 600 dairesi olduğu iddialarına resmi belgelerle cevap verdi