Rusya'dan kritik 'S-400' açıklaması!

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in partisi Birleşik Rusya'nın yöneticisi Andrey Klimov, Ankara ziyaretinin ardından gazetecilerin sorularını cevapladı. Klimov, S-400'ün tedarikine ilişkin herhangi bir sıkıntı yaşanmadığını belirtti.

GİRİŞ 07.09.2022 06:20 GÜNCELLEME 07.09.2022 11:18
Bu Habere 83 Yorum Yapılmış

Resmi temaslar için Ankara'ya gelen Putin'in başkanlık ettiği Birleşik Rusya Partisi yöneticisi Andrey Klimov, S-400 görüşmelerinin sükunet gerektirdiğini ve bir sıkıntı olmadığı söyledi. 

"HERHANGİ BİR SIKINTI YOK"

Rusya Büyükelçiliğinde basın mensupları ile bir araya gelen Klimov, ikinci S-400 hava savunma sisteminin sevkiyatı konusunda, "Bu görüşmeler sükûnet gerektirir. Zaman zaman dedikodu çıkar. Tek bir şey diyebilirim. Bence S-400 konusunda herhangi bir sıkıntı yok" ifadelerini kullanıldı.

'DİĞER ÜLKELERİ HEDEF ALMIYOR'

S-400'lerin savunma sistemi olduğuna vurgu yapan Klimov, "Üçüncü ülkelere karşı yapılan bir şey değildir. Çünkü S-400 savunma sistemidir. Mesela Yunanistan’a Amerika’nın sattığı uçaklar farklıdır. Taarruz silahları o'' değerlendirmesinde bulundu.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 83
  • Yaşar 1 yıl önce Şikayet Et
    Eger reis başda olmasaydı elimizdeki bu silahlar bile olmayacaktı olamayacaktı olmazdı bu kesin heyyy chp liler bunu biliyorsunuz hainler
    Cevapla
  • Hurdacı 1 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye'nin bir F35 uçağını düşürmesi S-400 lerin değerini artıracak, F35 ler de hurda fiyatına satılacaktır. Korkularının nedeni budur.
    Cevapla
  • Horozkentli 1 yıl önce Şikayet Et
    Elinde nükleer gücü barındırmadıktan sonra uğraşılıp duracağız bunlarla. Nükleer bombaları palistandan temin etmezsek bize rahat yok.
    Cevapla
  • Yusuf 1 yıl önce Şikayet Et
    Kendin yapmalısın hemde 10 bin başlık, başka türlüsü Türke yakışmaz
    Cevapla
  • Talip ozdemir 1 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye kendi hava savunma füzelerini uzun menzilli füzelerini tanklarını motorlarını savaş uçak ve helikopterlerini üretmelidir kıbrıs savaşından sonra milgem projesi bir ürkektir iha programı örnektir.. ülkemiizde bu potansiyel vardır ayrıca ulusal sanayi için karm ekonomi atatürkün döneminde olduğu gibi hızla uygulanmalı emperyalizme olan bağımlılık yok edilmeli suriye ile hızla barış sağlanmalı mesepci politika yerine ulusal bağımsızlık politikası benimsenmelidir..
    Cevapla
  • Erdal 1 yıl önce Şikayet Et
    su bizim paramizi versene ulan ABD
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD üniversitelerindeki Gazze protestosu dalga dalga büyüyor! Netanyahu panikledi
Sırrı Sakık TBMM bahçesinde PKK terörünü kutsadı! Önder Aksakal'dan efsane yanıt