"Putin'in aracına bombalı saldırı düzenlendi" haberi asparagas

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in aracına bombalı saldırı düzenlendiği iddia edildi. Konuyla ilgili ise hiçbir resmi açıklama yapılmadı. The Sun'ın baz aldığı Telegram kanalı, daha önce defalarca dezenformasyona yönelik haber yapmıştı.

"Putin'in aracına bombalı saldırı düzenlendi" haberi asparagas
"Putin'in aracına bombalı saldırı düzenlendi" haberi asparagas
GİRİŞ 15.09.2022 02:28 GÜNCELLEME 15.09.2022 08:26
Bu Habere 113 Yorum Yapılmış

İngiliz The Sun gazetesi, kim ya da kimler tarafından yönetildiği bilinmeyen "General GVR" adlı Telegram kanalını baz alarak, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e saldırı girişiminde bulunulduğunu iddia etti.

The Sun'ın haberine göre, Kremlin'e yakın isimler, Putin'in arabasının sol ön tekerleğinde "yüksek bir patlama" ve ardından "yoğun duman" çarptığını söyledi.

Haberde, Putin'in zarar görmeden güvenli bir yere götürüldüğü ve güvenlik servisinden çok sayıda tutuklama olduğu iddia edildiği belirtildi.

Gazetenin Kremlin karşıtı kanaldan aktardığı bilgilere göre, Putin'in resmi konutuna geri döndüğü iddia edildi.

Konuyla ilgili ise, hiçbir resmi açıklama yapılmadı. The Sun'ın baz aldığı Telegram kanalı "General GVR", daha önce defalarca dezenformasyona yönelik haber yapmıştı.

KAYNAK: HABER7
Gülşah Kerimoğlu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Haber7.com sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı.
YORUMLAR 113
  • dostt birr 1 yıl önce Şikayet Et
    zelenski kaza geçirdi.putine suikast.. abd bu satin alamayacağı şey yok....mafyalara dikkat..tum mafyalar ingilize bağlı.
    Cevapla
  • vatandaş rıza 1 yıl önce Şikayet Et
    zelenski trafik kazası geçiriyor, putine suikast oluyor hayırdır bu savaş çok uzadı işi hızlandıralım diye atağamı geçtiniz. hesabın üstünde hesap vardır. göklerden gelen bir karar vardır.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Sen hangi diziyi izliyorsun
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Kim uzun bacaklı
    Cevapla
  • hty 1 yıl önce Şikayet Et
    3.deli petro yasacak #sy:putin bize lazim huraaa
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kassam görüntüleri yayınladı, İsrail karıştı! Netanyahu’nun evinin önüne yığıldılar
Çanakkale'de destanlaşan kahramanlar '57. Alay Vefa Yürüyüşü' ile anıldı