İranlı Hedayat Khademi: Azerbaycan'ı durdurup Erdoğan'a ders vermeliyiz

Ruhani döneminde milletvekilliği yapmış Petrol İşletmecisi Hedayat Khademi, sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Azerbaycan ile ilgili hadsiz bir paylaşımda bulundu.

İranlı Hedayat Khademi: Azerbaycan'ı durdurup Erdoğan'a ders vermeliyiz
İranlı Hedayat Khademi: Azerbaycan'ı durdurup Erdoğan'a ders vermeliyiz
GİRİŞ 15.09.2022 09:16 GÜNCELLEME 16.09.2022 09:16
Bu Habere 1083 Yorum Yapılmış

İran'da bazı kesimler, her seferinde Türkiye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan karşıtlığını göstermeye devam ediyor. Bu sefer de İran eski milletvekillerinden ve Petrol İşletmecisi Hedayat Khademi, hadsiz açıklamalarda bulundu.

İran'ın, ABD ve İsrail'e karşı dünyaya gücünü göstermesi gerektiğini söyleyen Khademi, "Azerbaycan'a da İran ordusu sert yumruğunu indirmeli" dedi.

Yeni Şafak'ın haberine göre Khademi, ''Eğer dünyaya gücümüzü göstermek istiyorsak ABD, Siyonist rejim ve hayalperest Erdoğan'a ders vermeliyiz. Derhal ordumuz Aliyev'in ağzına sert şekilde yumruğunu indirmelidir'' ifadelerini kullandı.

Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 1083
  • ödoğan 1 yıl önce Şikayet Et
    Sözde Müslüman iran ne zaman bir Hristiyan veya yahudi ile savaşmış ki tarihine bakın sadece ehli-sünnet Müslüman ülkeler ile savaşı var yani havladığına bakmayın kapıyı açarsanız o itler birbirinin arkasını koklar sadece
    Cevapla
  • Metin 1 yıl önce Şikayet Et
    İran, Arabistan, Hindistan, Rumistan. Buraların fethi hadiste müjdelenmiştir.
    Cevapla
  • suna 1 yıl önce Şikayet Et
    İran ne zaman Türkiye yi arkadan vurmadı ki? çıkarına olacağını bilse dakika durmaz saldırır. yıllardır Irak la neyin savaşını yaptı, ne kazandı? yönetim aba altından sopa derdinde.
    Cevapla
  • Harun 1 yıl önce Şikayet Et
    İran'da yaşayan Türkler bu açıklamaların karşısında ne bekliyorlar acaba...
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    iran a da gelecegiz güney azerbeycan özgür olacak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Süper Lig devi büyük oynuyor! Di Maria ve Hermoso
İsrailli yetkiliden akılalmaz sözler! Fırsat verilse Harvard'ı bombalayacak