Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan ABD'de üst düzey temaslar

BM 77. Genel Kurulu'na katılmak üzere New York'ta bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yemen Başkanlık Konseyi Başkanı Reşad el-Alimi ve ABD'li Senatör Lindsey Graham'i kabul etti.

GİRİŞ 20.09.2022 01:14 GÜNCELLEME 20.09.2022 01:19
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Birleşmiş Milletler (BM) 77. Genel Kurulu'na katılmak üzere New York'ta bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkevi'nde temaslarını sürdürüyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yemen Başkanlık Konseyi Başkanı Reşad el-Alimi, Libya Başkanlık Konseyi Başkanı Muhammed el-Menfi ile görüştü. ve ABD'li Senatör Lindsey Graham'i kabul etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD temasları kapsamında Guatemala Devlet Başkanı Alejandro Giammattei ile görüştü.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD temasları kapsamında Gürcistan Başbakanı İrakli Garibaşvili ile görüştü.

Görüşmeler, basına kapalı gerçekleştirildi.

Gülşah Kerimoğlu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Haber7.com sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı.
YORUMLAR 14
  • neco 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah başımızdan eksik etmesin
    Cevapla
  • Mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Birileri panik havası çıkarmak için suret_i haktan görünüp yorum yapmış. Korkacak birşey yok. Nasılsanız öyle yönetilirsiniz. Allah'ın dediği olur. Milletin basiretine güvenin. Eğer milletin basireti kapandıysa ne yapsan faydasız. İstersen herkese önünde sıfır arabayla ev bağışlayın yine de memnun edemezsin. Çekeceği ve göreceği varsa yaşayacaktır.
    Cevapla
  • Ali Osman 1 yıl önce Şikayet Et
    Erdoğan çok tehlikeli işlerine gelmiyor Devlet Adamlarımız bu kadar rahat hareket ettiğini denk şekilde yanlışlarını yüzlerine söylediğine şahit oldunuz mu ne oldu Hazır olda durduk Emredersiniz baş üstüne derhal nasıl isterseniz efendim dedik mi şimdi bakın ha verirseniz verdiniz yoksa biz bir yerden alır işimize bakarız tehdit dilini kullanıyor bunlar kıvırıyor çekiniyor Adam usta söz siyaset bilgi cesaret dik duruyor kasılmıyor ama her ne isterse Cesaretle çekinmeden istiyor onlar oyalıyor temsilciler meclisini kullanıyor Biden Ağzına bakarsak TB2 leri bile yasaklar daha çok çabuk bu çocuk doğmalı bu sancı bitmeli Türkiye son aşamada 2023 te Yetki alınca Dünya da yerimizi alacağız
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Sosyal medyanın her alanında olmamız lazım, e-spor dahil.... her yerde söylüyorum ama dikkate alınmıyor.
    Cevapla
  • Ufuk 1 yıl önce Şikayet Et
    İsta devlet millet adamı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan öğretmene şiddet açıklaması
Türkiye'den BM'nin Filistin kararı hakkında ilk açıklama