İsrail'in Ankara Büyükelçisi Lillian'dan ilk açıklama!

İsrail'in Ankara Büyükelçisi olarak atanan Irit Lillian'dan ilk açıklama geldi. Lillian "İki muhteşem ülkeyi tekrar bir araya getirmekten onur duyuyorum" dedi.

GİRİŞ 20.09.2022 13:53 GÜNCELLEME 20.09.2022 14:10
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

İsrail'in Ankara Büyükelçisi olarak atanan Irit Lillian yaptığı açıklamada "İsrail'in Türkiye Büyükelçisi olarak seçilmemin ardından güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim sevgili dostlar. Bu yolculuğa devam etmekten, kalbime çok yakın iki muhteşem ülkeyi tekrar bir araya getirmekten onur duyuyorum." ifadelerini kullandı.

KAYNAK: İHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 9
  • Faruk 1 yıl önce Şikayet Et
    Lanetlenmiş kavim yahudiler siz ikiyüzlü katillerdiniz
    Cevapla
  • İsimsiz 1 yıl önce Şikayet Et
    Şurda yorum yapanlar keşke biraz siyaseti anlasanız
    Cevapla
  • Cafer 1 yıl önce Şikayet Et
    Doğrusunu siz yazsınızda engin tecrübelerinizden insanlar faydalansa.
    Cevapla
  • ALPASLAN 1 yıl önce Şikayet Et
    Bak bu sefer birşey yapmadan önce iki kere düşünün ve akıllı davranın bu son bir daha REİSİMİZ sizi affetmeyecek bilesiniz.
    Cevapla
  • Cafer 1 yıl önce Şikayet Et
    Ben mutluk duymuyorum çünkü siz masum insanların yurtlarını tarlalarını bağlarını ve evlerini zorla işgal edip direnmeye çalışanları çoluk çocuk yaşlı ve kadın dinlemeden katlediyorsunuz kalanlarıda açık hava hapishanesi gibi dünyadan izole edip komşularla bağlantısını kestiniz siz insanmısınız.
    Cevapla
  • Sezer 1 yıl önce Şikayet Et
    az bekleyin zalim siyonistler sonunuz yakındır, yaptığınız zulümler yanınıza kalmayacak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'den skandal İran ve kara operasyonu duyurusu! Resmen ilan ettiler
Hizbullah'tan İsrail'e operasyon! Füzeler peş peşe fırlatıldı