NATO'dan Çin'e Rusya çağrısı

NATO Genel Sekreteri Stoltenberg, Çin Dışişleri Bakanı Vang Yi ile görüşerek Ukrayna'daki savaşın bitmesi için ülkesinin Rusya üzerindeki etkisini kullanması çağrısı yaptı.

NATO'dan Çin'e Rusya çağrısı
NATO'dan Çin'e Rusya çağrısı
GİRİŞ 22.09.2022 18:49 GÜNCELLEME 22.09.2022 18:49
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Çinli Bakan Vang ile New York'taki Birleşmiş Milletler (BM) Genel Kurulu sırasında gerçekleşen görüşmesi hakkında sosyal medyadan açıklama yaptı.

Stoltenberg, "Rusya'nın Ukrayna'daki savaşını sonlandırması için Çin'e Rusya üzerindeki etkisini kullanması çağrısında bulundum." ifadesini kullandı.

NATO'nun insan hakları ve Tayvan konusundaki endişelerini de gündeme getirdiğini aktaran Stoltenberg, küresel güvenlik konusunda diyaloğu sürdürmeye hazır olduklarına işaret etti.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 9
  • Kemal 1 yıl önce Şikayet Et
    Şimdi NATO ve ABD Çin 'nin yörüngesine oturdu bu söylem ile Çin istediğini yapar dizginler benim elimde deme hakkına sahip. Savaşın başlaması için gereken tüm altyapıyı hazırlayın sonra da pastadan en büyük payı almak için her türlü yolu deneyin. Çin bunu yemez herkes çıkarının peşinde
    Cevapla
  • Yavuz Özmen Almanya 1 yıl önce Şikayet Et
    Savaşın bitmesi için, polonyada bulunan 10 milyona yakın Katolik nazileri içeriye alın, 40 bine yakın abd, AB, İngiliz Fransız askerlerini ukraynadan çekin. Nokta.
    Cevapla
  • Turancılar 1 yıl önce Şikayet Et
    NATO niye amerikayı uyarmıyor da çini uyarıyor. Savaşın senaryasunu and yazdı yapımcı yine abd, ayrıca tayvanı da kışkırtan abd
    Cevapla
  • Dağdelenoğlu 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu talep Çini şımartır, Rusyayı küstahlaştırır.
    Cevapla
  • mert 1 yıl önce Şikayet Et
    ABD bas seytan Cini kidiracak tayvana karsi cine savasacgini söyliyecek Cinde eline gelmis kozu cok iyi degerlerdierecgini umuyorum savasin sebepi sizlersinizne bekliyorsunuz utanmadan gelip yardim isteycek kadar arsiz ve kücü´ksünüz bir dese muhtesem olur!!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsmailağa Cemaati lideri Hasan Kılıç son yolculuğuna uğurlandı
İstanbul'da Metro Hattındaki arıza 33 saattir giderilemedi