Almanların en büyük endişesi enerji krizi ve enflasyon

Almanlar, derinleşen enerji krizi ve yükselen enflasyon konusunda giderek daha fazla endişe duyuyor.

Almanların en büyük endişesi enerji krizi ve enflasyon
Almanların en büyük endişesi enerji krizi ve enflasyon
GİRİŞ 23.09.2022 03:34 GÜNCELLEME 23.09.2022 03:35
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Civey şirketinin Canada Life için yaptığı ankete göre, Almanların çoğunluğu önümüzdeki yıl daha yüksek bir enflasyon bekliyor.

8 - 12 Eylül tarihleri arasında 2500 katılımcıyla yapılan ankette, Almanya'da enerji krizi yüzde 68 ile bir numaralı endişe kaynağı olurken, bunu yüzde 64 ile enflasyon ve yüzde 55 ile savaşın takip ettiği sonucu çıktı. Ankete göre enflasyon insanları tedirgin ediyor ve katılımcıların yüzde 48'i hiçbir birikimde bulunamadıklarını belirtiyor.

KAYNAK: AA
Gülşah Kerimoğlu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Haber7.com sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı.
YORUMLAR 8
  • Recep YÜKSEL 1 yıl önce Şikayet Et
    Sembolik bir ordu besleyip tüm kaynaklarını üretim ve Ar Ge ye harcadılar,zaten sanayi ve teknoloji altyapı ve insan kaynağı vardı işçiler de biz dahil dış ülkelerden geldi. Roket,füze, atom bombası, tank imalatı hep Almanların icadı ve üretimidir. Amerika roket bilimcilerini ve nükleer fizikçileri savaştan sonra NASA ve PENTAGON da çalıştırmıştır.
    Cevapla
  • TŪRK 1 yıl önce Şikayet Et
    Beter olun insanliktan nasibini almamiş yaratiklar
    Cevapla
  • Jurassic 1 yıl önce Şikayet Et
    Daha bunlar avrupanın da dünyanın da iyi günleri.Siz asıl kendinizi gelecek yeni fırtınalara hazırlayın.İnsanlığı zor günler bekliyor.
    Cevapla
  • Derzeit 1 yıl önce Şikayet Et
    Yediklerinize sayın ,garibanlarin sırtından çok güzel yaşadığınızı sandınız,,etme bulma dünyası diye bir söz var . ektiğini biçiyor Almanya...
    Cevapla
  • vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    hadi oradan özmen efendi pandemide ve şu an dahil bizde ibanlar verilirken almanyanın yıllardır cari fazla verdiğini tüm vatandaşlarına euro lar dağıttığını bilmeyen mi var. alman merkez bankasının, maliyenin raporların okursan durumun senin anlattığın gibi olmadığını ve saçmaladığını anlarsın. adamlar binlerce patenti uhdelerinde barındırıyor. sadece siemens bile yeter. bırak otomotivi, ya bosh ne güne duruyor.
    Cevapla
  • Yavuz Özmen Almanya 1 yıl önce Şikayet Et
    @Can Erzincan: Saçma yorum yazma. İngiliz ve Amerikan himayesine geçti, paraları bastılar, borçlandırıp Zaten elindeki teknolojiyi devamını getirdiler. Bide ne oldu? Bütün patentleri elinden alındı ve Almanya bir limited şirket haline geldi ve şimdi 5 trilyon faiz borcu var, 200 yıl 10% büyüse ödeyemez bu borcu. Daha fazla yazardım gerek yok. Nokta
    Cevapla
  • Can Erzincan 1 yıl önce Şikayet Et
    Ikinci dünya savaşı sonra Almanya bu günlere çalışarak, tırnakları ile kazıyarak geldi. Ikinci dünya savaşından öncede Almanya'nın elinde sömürge devleti yoktu. Savaşta Almanya harabe haline geldi. Dışardan işçiler geldi, onları da parasıyla çalıştırdı. Zorbalıkla degil. Çamur atayım derken boş yazmışsın. Kalben hasetliktir bu!! Adamlar teknoloji üretip sattı. Ne sattıkları, kaça sattıkları da ortada.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Sadece Almanların değil bütün dünyanın endişesi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İran'dan ateşkes açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Heniyye ile görüştü: Aynı adımı İsrail de atmalı!