Kadirov'dan tehdit: Sizi Ukrayna'ya cepheye gönderirim

Rusya Devlet Başkanı Putin'e yakınlığıyla bilinen Çeçenistan Cumhurbaşkanı Kadirov, ülkesinde savaş karşıtı protestocuları akrabaları ile birlikte Ukrayna'da savaş bölgelerine göndermekle tehdit etti.

Kadirov'dan tehdit: Sizi Ukrayna'ya cepheye gönderirim
Kadirov'dan tehdit: Sizi Ukrayna'ya cepheye gönderirim
GİRİŞ 24.09.2022 15:44 GÜNCELLEME 24.09.2022 17:07
Bu Habere 203 Yorum Yapılmış

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in kısmi askeri seferberlik ilanı sonrası Rusya'dan da sınırlı sayıda da olsa birçok kişi protesto gösterileri düzenlemişti. Bununla birlikte çok sayıda kişi de Türkiye ve Ermenistan'a hava yoluyla, Gürcistan'a ise kara yoluyla akın etmişti.

Kısmi askeri seferberlik kararına tüm dünyadan tepkiler yükselirken, Putin'e yakın Kadirov da protestolara katılanları tehdit etti.

"PUTİN'İN KARARINI TARTIŞMAYIN"

Rusya'ya bağlı Çeçenistan Özerk Cumhuriyeti'nin Cumhurbaşkanı Ramazan Kadirov, ülkesinde, savaş karşıtı protestocuları akrabalarıyla birlikte Ukrayna'da savaş bölgelerine göndermekle tehdit etti.

Resmi Telegram hesabından açıklama yapan Kadirov, "Kimileri kısmi seferberliğe karşı çıkmak gerektiğini söylüyor. Hiç kimse Putin'in kararını tartışmamalı sadece uymalıdır. Hepinizi bu saçma sapan gösterilerden uzak durmaya çağırıyorum" dedi.

Putin, geçtiğimiz aylarda Kadirov'a korgeneral rütbesi vermişti.

Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 203
  • toto 1 yıl önce Şikayet Et
    kendisi gitse de hem çeçenistan hem biz kurtulsak şu soytarıdan
    Cevapla
  • Münafıkov 1 yıl önce Şikayet Et
    Muavenat
    Cevapla
  • Abdullah 1 yıl önce Şikayet Et
    Kalleş Herif...
    Cevapla
  • ali haydar 1 yıl önce Şikayet Et
    babası aynı şeref yoksunuydu, bu mahmut efendi hazretlerinin müridi,,,,,
    Cevapla
  • Hacivat 1 yıl önce Şikayet Et
    Kadirov un cani cehenneme
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan talimatı verdi! TCG Anadolu'dan daha büyüğü tasarlanıyor
31 Mart sonrası son anket! Haritanın rengi yine değişiyor