Eski Yunan Cumhurbaşkanı'ndan Türkiye'ye skandal tehdit!

Eski Yunanistan Cumhurbaşkanı Prokopis Pavlopulos, on binlerce Türk'ün de öldürüldüğü Tripoliçe Katliamı'na atıfta bulunarak skandal bir tehditte bulundu.

Eski Yunan Cumhurbaşkanı'ndan Türkiye'ye skandal tehdit!
Eski Yunan Cumhurbaşkanı'ndan Türkiye'ye skandal tehdit!
GİRİŞ 28.09.2022 03:46 GÜNCELLEME 28.09.2022 03:46
Bu Habere 199 Yorum Yapılmış

1821 yılının Mart ayında Mora Yarımadasının güneyinde Yunan isyanı baş gösterdi.

İsyancı çeteler Mora'da stratejik açıdan önemli rol oynayan, Türklerin, Rumların ve Yahudilerin iç içe yaşadığı Tripoliçe'yi kuşattı.

23 Eylül 1821'de siviller, kadın-çocuk ayrımı yapılmadan, işkenceyle katledildi.

On binlerce Türk, Yahudi ve Arnavut'un barbarca katledilmesi, tarihte kara bir leke olarak yerini aldı, "Tripoliçe Katliamı" olarak anıldı.

Sivil katliama imza atanları kahraman olarak gören Yunanistan ise onların heykellerin dikti.

Miçotakis'ten Erdoğan'a cevap: Sadece bizi karşılarına almadılarMiçotakis'ten Erdoğan'a cevap: Sadece bizi karşılarına almadılar

Miçotakis'ten skandal açıklama: Türkiye'ye küstah suçlama!Miçotakis'ten skandal açıklama: Türkiye'ye küstah suçlama!

YUNANİSTAN'IN ESKİ CUMHURBAŞKANI'NDAN SKANDAL SÖYLEM

Katliamın yıldönümünde Mora’da konuşan eski Yunanistan Cumhurbaşkanı Prokopis Pavlopulos, Tripoliçe'de yaşananlara atıfta bulunarak, bir skandala imza attı.

Türkiye'yi sivil katliamla tehdit etti.

"Türk ordusu Yunanistan'ın bir karışına bile dokunmaya cesaret ederse, Tripoliçe’de yenilen Türk hanedanları ile aynı kaderi paylaşacaktır" ifadesini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tripoliçe Katliamı'nda hayatını kaybedenleri andıCumhurbaşkanı Erdoğan, Tripoliçe Katliamı'nda hayatını kaybedenleri andı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, katliamın yıldönümünde Tripoliçe'deki kurbanları anmıştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “23 Eylül 1821 günü gerçekleştirilen, binlerce Müslüman Türk’ün, Arnavut kardeşlerimizin ve Yahudilerin acımasızca, barbarca katledildiği Tripoliçe Katliamı’nı unutmadık, unutmayacağız.” mesajını paylaşmıştı.

KAYNAK: TRTHABER
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 199
  • Hacivat 1 yıl önce Şikayet Et
    Uzun yillar savas dönemleri basladi Pandemie savasi tetikledi 3 dünya savasi yeni basladi herkez nasibini alacak artik istesende savasi durduramazsin bm nin nato nun ne kadar caresiz oldugunu istenen savasi kimsenin durduramadini herkez anladi
    Cevapla
  • Hacivat 1 yıl önce Şikayet Et
    Bizans sin vahsi barbar oldugunu tarih boyunca katliam yaptini cocuk demeden herkez biliyor Cengiz han atila yi bekle hülagü hani bekle ona derdini anlatirsin pavlopolus
    Cevapla
  • 1048 pasinler 1 yıl önce Şikayet Et
    uyuşturucu müptelası yunan domuzlarının beyinleri uyuşmuş
    Cevapla
  • Murat gözükara 1 yıl önce Şikayet Et
    Yunan ırkını haritadan sileriz bu sefer... Abd için vietnemdan daha beter yaparız askerlerini...
    Cevapla
  • KABAKTADIVERDİ 1 yıl önce Şikayet Et
    En son gerçekleştirelen Fransa Yunaistan göya NATO TATBİKATI İŞGAL PROVASIDIR kuvettli ihtimal harekete geçeceğiz iki devletin yaptığı küstahlık boyutunu aştı SHOW ile vatan savunması farkını göstereceğiz zevkle!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Anadolu Ajansı 31 Mart'ta nasıl bir mesai yapacak?
Merak edilen 3 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü