Rusya'da yerleşim alanına uçak düştü! Ölü ve yaralılar var! Düşme anı kamerada

Rusya'nın Yeysk kentindeki uçak kazasında hayatını kaybedenlerin sayısı 13'e yükselirken, yaralı sayısı ise 19 olarak açıklandı.

GİRİŞ 18.10.2022 09:17 GÜNCELLEME 18.10.2022 09:17
Bu Habere 41 Yorum Yapılmış

Rusya'nın Krasnodar Bölgesi'ndeki Yeysk kentinde Rusya Hava Kuvvetleri'ne ait Su-34 tipi savaş uçağı 9 katlı bir binanın üzerine düştü. Savaş uçağının bir binaya düşmesi sonucu 13 kişinin hayatını kaybettiği, 19 kişinin de yaralandığı açıklandı.

45 DAİRE HASAR GÖRDÜ

Kazada binanın 5 katında yangın çıktığı ve üst katlarda ise çökme meydana geldiği belirtilerek, yaklaşık 45 dairenin hasar gördüğü aktarıldı.

Rusya Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, "Güney Askeri Bölgesi askeri havaalanından eğitim uçuşu yapmak için kalkış yapan bir Su-34 uçağı Yeysk şehri içinde düştü" denildi.



PİLOT KENDİSİNİ FIRLATTI

Pilotun kazadan önce kendisini uçaktan fırlattığı ifade edilen açıklamada, pilotun raporuna göre uçağın düşme nedeninin kalkıştan hemen sonra uçağın motorlarından birinin alev alması olduğu aktarılarak, düşen uçağın yakıt tankının patladığı belirtildi.



PUTİN'DEN TALİMAT

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in, Krasnodar Valisi, Acil Durumlar Bakanı ile Sağlık Bakanı'na Yevsk kentine gitmeleri ve gerekli desteği sağlamaları için talimat verdiği bildirildi.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 41
  • Berat 1 yıl önce Şikayet Et
    Rusya bir ukrayna çıkmazına girdi, geri dönmek istese olmaz. ileri gitse çıkmaz. Kendini bitirecek gibi. Mazlumların ahını alan iflah Afganların ahını aldı, S.S.C.Birliği dağıldı. şimdi sıra Rusyada. Suriye, Libya, Ukrayna nın âhları boşa mı çıkacak
    Cevapla
  • Hacivat 1 yıl önce Şikayet Et
    Atesle oynayan yanar abd nasil dünyanin polisi ünvanini güvenirligini irak savasi sonrasi kaybetti ise rusyada Ukraine savasi sonrasi güvenirligini kaybedecek güvenlik konseyine bakin hele abd rusya fransa cin ingiltere +almanya tarihleri katliamla dolu simdi medeni olduk diyorlar inanalim mi her ülke nükleer silah sahibi olmali cünkü güvenlik konseyinin güvenlikle alakasi yok
    Cevapla
  • ömer bey 1 yıl önce Şikayet Et
    rusya güvenilirmiydi ki :)
    Cevapla
  • Gakko 1 yıl önce Şikayet Et
    Neyse Rus lider Sayın Putin, bizim maden Şehitlerimiz için taziyelerini bildirdi, biz de Sayın Putin'e kazada ölenlerin ailelerine taziyelerimizi iletmesini salık veriyoruz.
    Cevapla
  • Ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Rusya 36 askerimizi düşen tip uçakla su-34le şehit etti. Bir şey yazarken düşünün. Millet ne Rus meraklısı çıktı ya. Tamam ben de Ukrayna meraklısı değilim ama bu nedir yani?
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    bunlar ayni irkdan oldugu icin bir birlerini vurmuyorlar .rusyanin suriyedeki sivillere saldirilarini biliyoruz
    Cevapla
  • Burhan Adil 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu gece yarısı, yarın itibariyle Rusya Ukrayna'ya büyük misilleme yapacaktır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İngiltere'den Hamas sürprizi! Teklifi duyurdular: Umarım kabul ederler
İsrail'i korku sardı: Netanyahu her kapıyı çalıyor Biden sessiz...