Miçotakis'ten Türkiye açıklaması: Olumlu buluyorum

Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis, Brüksel'deki AB Liderler Zirvesi'nin ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı konuşmada, "Türk ve Yunan Savunma Bakanları arasında bir iletişimin olmasını olumlu buluyorum" dedi.

Miçotakis'ten Türkiye açıklaması: Olumlu buluyorum
Miçotakis'ten Türkiye açıklaması: Olumlu buluyorum
GİRİŞ 22.10.2022 00:39 GÜNCELLEME 22.10.2022 00:39
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Belçika'nın başkenti Brüksel'deki AB Liderler Zirvesi'nin ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis, "Komşu ülke Türkiye’nin silahlanma programları hakkında yorum yapmıyorum ve açıkçası Türkiye'den de aynı talebim var. Yunanistan'ın silahlanma programları hakkında yorum yapmamalarını istiyoruz. İki ülke Savunma Bakanı arasında bir iletişimin olmasını ve belirli koşullar altında bu iletişimin devam etmesini olumlu ve doğru buluyorum. Bir kez daha söyleyeceğim ki halklarımız birbirine düşmanca duygular beslememektedir. Ve bu, korumamız gerektiğine inandığım çok önemli bir mirastır. Birkaç gün önce Selanik'ten İzmir’e ticari bir deniz rotası açıldı ve umarım başarılı olur. Çünkü bu şekilde iki halk arasındaki iletişim ve ikili ticaret daha da güçlenecektir” ifadelerini kullandı.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 21
  • Ferhat 1 yıl önce Şikayet Et
    Seni böyle çark ettiren şey nedir. Ya tayfunu gördün bu bana bir mesaj dedin yada doğalgaz sorunu yüzünden çark ettin ama bekle sıra sana da gelecek ama savaşmadan olacak o iş
    Cevapla
  • Kartal 1 yıl önce Şikayet Et
    Afferim beynine kan gitmeye başladı ansızın gitmek gerektiği zaman bilirsin ??
    Cevapla
  • Tr yerli 1 yıl önce Şikayet Et
    Tayfunu gördün daha görmediğiniz fırtına var kasırga var erezyon var kızıl ötesi var VS
    Cevapla
  • Diyarbekirli-21 1 yıl önce Şikayet Et
    Ayıdan post Yunandan dost olmaz.Türkiye güçlüyse siner az Türkiyemin başına bir olay gelsin Yunanistan saldırır.miço.tekdeğil Yunan geneli aynı düşüncede
    Cevapla
  • Mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Yahu istersen bulma bi daha yüzersin
    Cevapla
  • Kırşehirli Aydın 1 yıl önce Şikayet Et
    Nerde yuzduler yahu kulakdan duyma bilgilerle yorum yapmayın Allah aşkına
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İspanya'dan İsrail'e yeni adım! İsrail'e silah taşıyan gemiye ret
'AK Parti çoğunluktayken yapamıyorduk' diyerek duyurdular! İBB'den özelleştirme kararı