Biden'ın büyük korkusu: Beni azledecekler

ABD Başkanı Joe Biden, 8 Kasım'da yapılacak ara seçimlerde Cumhuriyetçilerin hem Senato hem de Temsilciler Meclisinde çoğunluğu kazanması durumunda, kendisi hakkında azil süreci başlatacaklarını söyledi.

Biden'ın büyük korkusu: Beni azledecekler
Biden'ın büyük korkusu: Beni azledecekler
GİRİŞ 04.11.2022 20:47 GÜNCELLEME 04.11.2022 20:47
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

ABD Başkanı Joe Biden, California eyaletinin San Diego kentinde katıldığı bir etkinlikteki konuşmasında 8 Kasım'da düzenlenecek Kongre ara seçimleri hakkında açıklamalarda bulundu.

Ülkede 8 Kasım'da yapılacak Kongre ara seçimlerinin hayati önemde olduğunu belirten Demokrat Biden, Cumhuriyetçilere yüklendi.

Biden, "Cumhuriyetçiler Temsilciler Meclisi ve Senatoyu geri kazanırsa, beni azledeceklerini duydum. Beni ne için azledeceklerini bilmiyorum." dedi.

ABD'de yapılan anket sonuçlarına göre, Cumhuriyetçilerin Temsilciler Meclisinde çoğunluğu kazanmasına kesin gözüyle bakılırken, Senato'da da "yüksek ihtimal" çoğunluğu kazanmaları bekleniyor.

Amerikalılar, 8 Kasım'daki ara seçimlerde, bulundukları eyaletlerdeki valilik ve diğer yerel pozisyonların yanı sıra Temsilciler Meclisindeki 435 sandalyenin tamamı, Senatodaki 100 sandalyenin de 35'i için sandığa gidecek.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 27
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    sonun başlangıcı
    Cevapla
  • Biden Kalsın 1 yıl önce Şikayet Et
    Aslında Biden'ın kalması başta bizim için daha hayırlı, en azından Türkiye ye karşı saldırılar biraz gevşedi. Şimdi Netanyahu ile eş zamanlı olarak Trump gelecek olursa! Hatırlayın Trump'ın bize yaptıklarını!!
    Cevapla
  • adda 1 yıl önce Şikayet Et
    Bidon gibi nesli tükenmekte olan bunaklar bizdede var onlarıda alın bir araya toplayın tepe tepe kullanın
    Cevapla
  • hakan 1 yıl önce Şikayet Et
    hırsız bidon sen oyları çalarak seçim kazanmadınmı sen tramp a aynısını yapmadınmı bunak bidon
    Cevapla
  • dobra 1 yıl önce Şikayet Et
    ne güzel işte, daha ne istiyorsun? kendine güldürmekten kurtulursun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Borsa İstanbul'dan tarihi zirve! Rekor üstüne rekor kırıldı
İki sektörde akıl almaz rakamlar! Devleti soymuşlar, maliye peşlerine düştü