ABD'de tuhaf görüntüler! Şii mescidinde bir Yahudi ayin yaptı

ABD'nin Michigan eyaletinde bir Şii mescidinde Yahudi bir adamın ayin yapmasına izin verildi. Sosyal medya üzerinden servis edilen görüntüler tepki topladı.

GİRİŞ 09.11.2022 01:01 GÜNCELLEME 09.11.2022 01:31
Bu Habere 68 Yorum Yapılmış

ABD'nin Michigan eyaletindeki bir Şii mescidinde, Yahudi'nin kendi dinine göre ibadet ettiği görüntülendi. Görüntüler, Müslümanlar arasında tartışmalara neden oldu.

Londra merkezli Müslüman haber sitesi 5Pillars'ın yayınladığı görüntülerdeki mescidin adıysa henüz bilinmiyor.

İsrail'deki aşırı sağcı milletvekilinden çirkin paylaşım!İsrail'deki aşırı sağcı milletvekilinden çirkin paylaşım!

Zelenski'den Netanyahu'ya Kiev davetiZelenski'den Netanyahu'ya Kiev daveti

İsrail, Doğu Kudüs'te işgali genişletiyor! Filistinlilerin bir evi daha gerekçesiz yıkıldıİsrail, Doğu Kudüs'te işgali genişletiyor! Filistinlilerin bir evi daha gerekçesiz yıkıldı

Subeyh: Çocuğumu ellerim ve ayaklarım kelepçeli dünyaya getirdimSubeyh: Çocuğumu ellerim ve ayaklarım kelepçeli dünyaya getirdim

KAYNAK: HABER7
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 68
  • Orhan 1 yıl önce Şikayet Et
    Amacı yalnız ibadetse, İbadet edebilir. Bir müslüman da sıcak, soğuk veya yağmur, düşman veya hayvan saldırısı gibi sebeplerden dolayı kilise de namaz kılabilir. Bu sebepler dışında kılarsa Mekruh olur. Huşu elde edilmez. Çünkü bu mekanlarda resim, heykel ve ikonalar ve çeşitli bid'atler bulunur.
    Cevapla
  • hüseyin 1 yıl önce Şikayet Et
    zaten şii lik yahudi bir papaz tarafından kurulmuş düzmece bir inanıştır. mezhep değildir. o nedenle yabudilerin aynı yerde ayin yapmaları normaldir.
    Cevapla
  • Paşadede 1 yıl önce Şikayet Et
    Bayaa bi şaşırdık yani.Ulan şiiliği kuran İbn-i Sebe yahudi değil miydi?E o zaman bunun şaşılacak ve bence de haber olacak bir yanı yok...
    Cevapla
  • Tüzel 1 yıl önce Şikayet Et
    Şia’nın kurucusu bir Yahudi dönmesidir.
    Cevapla
  • Refik Yasin ŞAHİN 1 yıl önce Şikayet Et
    Aynen öyle, olayların aslını bilenleri görmek güzel.
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    El Ezheri kim açtı? Fatımilik nerde doğdu? Neden Hadis kitaplarının yazarları sünni iken sonra iran şii oldu? Fatımilik İRan a şiilik olarak nasıl geldi? El Ezheri açan kişi ( Bin Killis) iki kızını hahamla evlendirdi mi?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sahil Güvenlik ekiplerinin teleferikte mahsur kalanları kurtarma görüntülerine ulaşıldı
Olay açıklamalar! "Galatasaray, Mehmet Ağar, Ahmet Çakar..."