FETÖ'cü Keneş'ten "Beni Türkiye'ye iade etmeyin" mesajı

FETÖ'nün gazetesi Today's Zaman'ın yayın yönetmeni Bülent Keneş, Türkiye'ye iadesi gündeme gelince İsveç basınına konuştu. İfadelerinden, iade edilmekten endişe duyduğu sezilen Keneş, "Beni Türkiye'ye iade etmeyin" mesajı verdi.

FETÖ'cü Keneş'ten "Beni Türkiye'ye iade etmeyin" mesajı
FETÖ'cü Keneş'ten "Beni Türkiye'ye iade etmeyin" mesajı
GİRİŞ 17.11.2022 08:45 GÜNCELLEME 17.11.2022 08:47
Bu Habere 42 Yorum Yapılmış

İsveç haber ajansı SVT Nyheter'e açıklamalar yapan FETÖ'cü Bülent Keneş, "Türkiye ile İsveç hükümetleri arasında yapılan pazarlıkların iade sürecimi etkilemesinden endişe ediyorum" dedi.

Altı yıldır İsveç'te yaşayan Keneş, hain darbe girişiminden 9 gün önce sosyal medya hesabından darbe olacağının sinyallerini vermesine rağmen, İsveç basınına, "Benim darbeyle alakam yok" dedi.

İsveç Yargıtay'ından Bülent Keneş açıklaması: Türkiye'nin talebi karara bağlanacakİsveç Yargıtay'ından Bülent Keneş açıklaması: Türkiye'nin talebi karara bağlanacak

"İSVEÇ'İN HUKUK DEVLETİ OLDUĞUNA İNANIYORUM"

Star'da yer alan habere göre; kendisinin "uluslararası saygın bir gazeteci ve siyaset bilimcisi" olduğunu söyleyen Keneş, "Bu yüzden beni susturmak istiyorlar" dedi.

İsveç'e methiyeler düzen Keneş, "Ben İsveç'in hukuk devleti olduğuna hep inandım ve hâlâ da inanıyorum. İsveç'te insan haklarına saygı ve özgürlüğün önemi büyük. İsveç'in beni koruyacağına inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 42
  • Yusuf 1 yıl önce Şikayet Et
    Sorun aslındabu iskandinav ülkeleri denen sözde demokrasi ülkelerinde başlarında bi terör belası olmadığına. Tabii ta kuzeyde yaşıyorlar ohh miss gibi bi düşman yok etraflarında ABD yide kalkan olarak almışlar dünyada be kadar terörist varsa besliyorlar. Rabbimden şu cuma hürmetine istiyorum ki başlarına öyle bir bela verirki bunlara uğraşacak zaman bulamadınlar bu teröristlerfen kat ve kat bela versin yüce Rabbim inşaAllah aminn
    Cevapla
  • kadir 1 yıl önce Şikayet Et
    insan haklari demek teroristleri koruyup kollamak demek degildir
    Cevapla
  • Adnan 1 yıl önce Şikayet Et
    Bakıyorum bir yerlerine ateş düşmüş keneş. İsveç'e kene gibi yapışmış olabilirsin. Ama biz seni cımbızla da olsa çeker alırız.
    Cevapla
  • Sana özel servis 1 yıl önce Şikayet Et
    Isvec vermese biz gelip seni aliriz, hic korkma.
    Cevapla
  • Mehmet Emin 1 yıl önce Şikayet Et
    Kene, bu Devletin senin gibi kenelere ne yaptığını göreceksin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Rusya 2 ülkeye desteğini resmen ilan etti! Flaş NATO açıklaması: Tümüyle yalan!
Nedim Şener kulis bilgisini verdi! Yargıtay DEM Parti için harekete geçti