Ukrayna'nın Kadirov kararı Çeçen lideri kızdırdı: Sizi cezalandıracağım

Ukrayna İstihbarat Servisi (SBU), Çeçenistan Cumhurbaşkanı Ramazan Kadirov'u arananlar listesine aldı. Çeçen lider ise, kendisini arananlar listesine ekleyen Ukrayna'yı cezalandırmakla tehdit etti.

GİRİŞ 17.11.2022 14:46 GÜNCELLEME 17.11.2022 15:05
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

Ukrayna İstihbarat Servisi (SBU), Rusya'ya bağlı Çeçenistan'ın Cumhurbaşkanı Ramazan Kadirov'u arananlar listesine aldı.

Konuyla alakalı resmi Telegram hesabından açıklama yapan Kadriov, "Sayın Ukrayna Güvenlik Servisi (SBU) mensupları, yeri belirleyin ben kendim geleceğim, sizin için geleceğim ve işlediğiniz tüm suçlardan dolayı sizi cezalandıracağım" dedi.

Sözlerine devam eden Kadirov, "Beni çok aramaya gerek yok. Bu arada ben Ukrayna'ya iki kez gittim bile ve beni yakalama konusunda kafa yorduklarını görmedim. SBU benin bulmak için hiçbir eylemde bulunmadı. Çünkü elektrikleri sürekli kesiliyor. Bu koşullarda çalışmak çok zor oluyor. Ayrıca sürekli hava saldırısı sirenler de sürekli engel oluyor" ifadelerini kullandı.

KAYNAK: HABER7
Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 33
  • Gökhan 43 1 yıl önce Şikayet Et
    Buda kendini nimetten sayiyor ya..kafayi cekip cekip canli yayin yapiyor
    Cevapla
  • Çeçen 1 yıl önce Şikayet Et
    Demekki neymiş? Arayan bulurmuş
    Cevapla
  • Deli gadir 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu hain cecenlerin yuzkarasi eski cecen komutanlar olsaydi kellesi ucardi samil basayev aslan mesedov selimhan jandarbayev dudayev efsane savascilardi ruslari koksokturdu yigit insanlardi bu kadirov babasigibi olecek sov yapiyor
    Cevapla
  • Camidi 1 yıl önce Şikayet Et
    NATO’nun kökünü kazıyın . Kadirova selam.
    Cevapla
  • Nevim 1 yıl önce Şikayet Et
    Aynen NATO' nun TSK uşağı ve PKK uşağı gibi onlarinda sonu Kadirov uşağı gibi olacsk
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Çin lideri Cinping'den ABD Dışişleri Bakanı Blinken hakkında olay sözler
Süleymaniye'deki saldırı! Dışişleri Bakanlığı Türk vatandaşları için devreye girdi