Suudi Arabistan Veliaht Prensi'nden Katar talimatı

Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman, ülkesindeki tüm bakanlık ve kamu kurumlarına 2022 FIFA Dünya Kupası boyunca Katar'a destek olmaları talimatı verdi.

GİRİŞ 20.11.2022 21:35 GÜNCELLEME 21.11.2022 09:30
Bu Habere 61 Yorum Yapılmış

Ülkenin resmi ajansı SPA'da yayımlanan haberde, Veliaht Prens Bin Selman'ın, 2022 FIFA Dünya Kupası'nın açılışı münasebetiyle Katar'da bulunduğu hatırlatıldı.

TÜM KURUMLARA TALİMAT VERDİ

Haberde, Veliaht Prens'in Suudi Arabistan'daki tüm bakanlık ve kamu kurumlarına, Dünya Kupası'na ev sahipliği yapan Katar'a her türlü ek destek ve kolaylığı sağlamaları yönünde talimat verdiği aktarıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani'nin davetine icabetle, Katar'da düzenlenen 2022 FIFA Dünya Kupası'nın açılışı dolayısıyla liderlere verilen resepsiyona katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Salman ile sohbet etti.

Bin Selman'ın ayrıca söz konusu desteklerin takibi için Suudi Arabistan Spor Bakanı Abdulaziz bin Turki el-Faysal'ı görevlendirdiği kaydedildi.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 61
  • Ayhan Gökmen 1 yıl önce Şikayet Et
    Erdoğan neyi,ne zaman,nasıl yapılacağını Allahın Ísraki ile çok iyi Bilir,şüphemiz olmasın.
    Cevapla
  • saga 1 yıl önce Şikayet Et
    Mursi'nin katili, gazeteci katili bir arada reis ise onlarla. Yok böyle bir dünya. Reis sana güveniyorum bu katilleri ve Arap dünyasının şarlatanlarını bir bir indir ve halkının onlardan hesap sormasını sağla, MAZLUMLAR SANA BAKIYOR REİS.
    Cevapla
  • İsmail 1 yıl önce Şikayet Et
    Reis bir islam birliğine iki türk birliğine üç şangay beşlisine girmeliyiz. batı bizim dünyamız değil güneş doğudan doğuyor gelecek doğu burda yer almalıyız saygı gördüğümüz yerde olmalıyız.
    Cevapla
  • Polat 1 yıl önce Şikayet Et
    Ismail karedesim haklisin bizim yerimiz bati degil kendilerini biryerlerde görmeleri yokmu insani kahrediyor
    Cevapla
  • ktm 1 yıl önce Şikayet Et
    vahhabilerden ve şia dan dost olmaz dikkatli olmak lazım
    Cevapla
  • KütahyAli 1 yıl önce Şikayet Et
    Demekki neymis, Büyük lokma ye büyük söz söyleme, bazen diyorum bu reis eskiden ne güzel hatipti konuşurken, şimdi teknolojiye yenik düştü, haber spikeri gibi oldu, yazarlar başrolde önce onlar sonra yakınları bilerek yanıltıyor maalesef...
    Cevapla
  • cabbar 1 yıl önce Şikayet Et
    olm siz ne değişik insanlarsınız boş boş yorum yapıyorsunuz. koskoca türk devleti ele ayağa düşmüş sen çıkardan bahsediyorsun. bu düşünceyse aynı havayı solumak işte kader.
    Cevapla
  • KütahyAli 1 yıl önce Şikayet Et
    Devlet yönetmek bakkal yönetmeye benzemez.Yanlış olayda tepkini gösterirsin ama ilelebet küs kalmak ülke menfaatlerine zarar veriyorsa vatanın için şahsi kinini içine gömer barışırsın.Dünya lideri olmak böyle bir şey
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kassam Tugaylarının keskin nişancısı İsrail askerini böyle avladı
BM'nin tarihi Filistin kararı İsrail'i çıldırttı! Kürsüde antlaşmayı parçaladı