İsveç'ten Türkiye açıklaması!

Fransa'nın başkenti Paris'te Moldova için uluslararası bağış konferansına katılan Billström, ülkesinin Expressen gazetesine açıklamalarda bulundu.

İsveç'ten Türkiye açıklaması!
İsveç'ten Türkiye açıklaması!
GİRİŞ 22.11.2022 01:00 GÜNCELLEME 22.11.2022 01:00
Bu Habere 43 Yorum Yapılmış

İsveç Dışişleri Bakanı Tobias Billström, Pençe-Kılıç Harekatı'yla ilgili "Türkiye terör saldırısına maruz kalan bir ülkedir ve terör saldırısına maruz kalan devletlerin kendini savunma hakkı vardır" diye konuştu.

Irak'ın ve Suriye'nin kuzeyinde terörü bitirmek için Türkiye'nin başlattığı "Pençe-Kılıç Hava Harekatı" hakkında konuşan Billström, "Türkiye terör saldırısına maruz kalan bir ülkedir ve terör saldırısına maruz kalan devletlerin kendini savunma hakkı vardır" dedi.

Türkiye'nin kendisini terörden koruyabileceğini aktaran Billström, sivil kayıplardan kaçınılması gerektiğini aktardı.

KAYNAK: AA
Gülşah Kerimoğlu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Haber7.com sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı.
YORUMLAR 43
  • Gazi 1 yıl önce Şikayet Et
    Evet sivil kayıplar : İstiklal cad şehit olan 5 yaşında 14 yaşında , İlköğretim öğretmen 22 yaşında öğrenci 5 yaşında Hamile anne karnındaki bebek 4 aylık! Bunları görmeyen gözü neyleyim... Bu cinayetlerin müsebbibi pkkypgfetodaeş arkasında ABD AB İngiliz İsrail velhasıl hepinize bir gün olayların Bin mislini yaşarsınız belki yarın belki yarından yakın o Zaman ne diyeceksiniz... Allah'ın El kahhar ismi onların üzerine olsun amin
    Cevapla
  • Ahmed balkanli 1 yıl önce Şikayet Et
    Âmin
    Cevapla
  • Mutlu 1 yıl önce Şikayet Et
    Elin İsveç lisinin ne dedigi kimin umrunda kendi türküm deyip adamlar parti kurmus 6 hanin bir masada toplanmis onlarin hainligini sorgulayin İsveç e sira gelene kadari
    Cevapla
  • Freni Patlayan Cene 1 yıl önce Şikayet Et
    evet abicim. dün sen onlara silah dagitirkende öleydi bugüne böyle.
    Cevapla
  • Deli gadir 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu bos laflari cok duyduk demekki odevinizi yapamiyorsunuz vetoya devam
    Cevapla
  • Mete 1 yıl önce Şikayet Et
    Sizin nagoya girme talebiniz olmasa,bunun tam tersini söylersin soysuz,domuz sever...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Turistik Diyarbakır Ekspresi ilk seferini yaptı!
DEM Parti'den skandal Türk bayrağı kararı!