KKTC'den Türkiye’ye geçmiş olsun mesajı: Allah biz felaketlerden korusun

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Düzce'deki deprem sebebiyle Türkiye'ye "geçmiş olsun" mesajını iletti.

KKTC'den Türkiye’ye geçmiş olsun mesajı: Allah biz felaketlerden korusun
KKTC'den Türkiye’ye geçmiş olsun mesajı: Allah biz felaketlerden korusun
GİRİŞ 23.11.2022 15:35 GÜNCELLEME 23.11.2022 15:35

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Düzce'nin Gölyaka ilçesinde meydana gelen depremle yayımladığı mesajla "geçmiş olsun" dileğinde bulundu.

Tatar, sosyal medya hesabından yayımladığı mesajda, Düzce'nin Gölyaka ilçesinde meydana gelen 5,9 büyüklüğündeki depremden dolayı üzüntülerini bildirdi.

Cumhurbaşkanı Tatar, "Can kaybı olmaması en büyük temennimiz. Yaralılara acil şifalar dilerim. Allah bizleri her türlü afet ve felaketlerden korusun. Şahsım ve halkım adına geçmiş olsun dileklerimi iletirim." ifadesini kullandı.

KKTC Cumhuriyet Meclisi Başkanı Zorlu Töre ise yaptığı yazılı açıklamada, Düzce'de yaşanan depremden dolayı büyük üzüntü duyduğunu belirterek, Türkiye'ye geçmiş olsun dileklerini iletti.

Töre, depremde can kaybı olmamasının sevindirici olduğunu kaydederek, Türkiye ile sevinç ve acıları daima birlikte paylaştıklarını vurguladı.

Abdurrahman Koç Haber7.com - Editör
Haber 7 - Abdurrahman Koç
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kadıköy'de tur penaltılarla gitti! Fenerbahçe yarı finalin kapısından döndü
Eray Güçlüer 'İsrail İran'a saldıracak' diyerek hedef alınacak yeri açıkladı