Ünlü ABD'li analizciden bomba açıklama: Türkiye'yi eleştirenler haykırıp ağlayacak!

ABD'nin en saygın politika analizcilerinden olan Profesör Michael Doran'dan dikkat çeken paylaşım geldi. Doran, ABD'nin Suriye'den çekileceğini ve Türkiye'nin de YPG'yi dağıtacağını söyledi.

GİRİŞ 25.11.2022 15:04 GÜNCELLEME 25.11.2022 15:12
Bu Habere 103 Yorum Yapılmış

Orta Doğu araştırmacısı Amerikalı analist Michael Doran, 2019 yılında kendisinin konuşma yaptığı bir videoyu paylaşan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun tweetini alıntılayarak dikkat çeken bir paylaşımda yaptı.

ABD'li uzmandan YPG itirafı: Yanlış yaptık!ABD'li uzmandan YPG itirafı: Yanlış yaptık!

ABD'li Ortadoğu uzmanından YPG sözleri: Obama PKK ile ittifak yaptıABD'li Ortadoğu uzmanından YPG sözleri: Obama PKK ile ittifak yaptı

Doran, "2016'dan beri aynı şeyi söylüyorum ve doğruluğu kanıtlanacak" diyerek de hatırlatmada bulundu.

"ABD ÇEKİLECEK, TÜRKİYE YPG'Yİ DAĞITACAK"

 Twitter paylaşımı yapan Doran, şu ifadeleri kullandı: 

"2016'dan beri aynı şeyi söylüyorum ve doğruluğu kanıtlanacak. ABD Suriye'den çekilecek ve Türkiye, YPG'yi dağıtacak. Ankara'yı eleştirenler haykırıp ağlayacak ama sonuç belli.. Bunu baştan fark etmemek aptallığın zirvesi."

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 103
  • HIDIR BUDUR 1 yıl önce Şikayet Et
    Artık yetti. NATO laf salatasını bıraksın artık. NATO'nun bir üyesi olan Türkiye'ye " ABD destekli PKK=PYD tarafından saldırılarını görmezden geliyorrr " veee " Finlandiya ve İsveç için kapımızı hergün aşındırıyorsunuzzz. Yetti artık.. Nerde NATO müttefikini savunmak. Bostan korkuluğu gibi bir pozisyonu bırakın artık...
    Cevapla
  • Davut ( doğrucu ) 1 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim tüm teröristleri sizin başınıza musallat etsin. Bizim yaşadığımız acıları inşaallah abd ve avrupa da Yaşar. Cigeriniz yansın yüzyıllar dır insanlığı sömürdünüz.
    Cevapla
  • M.A.Elbistan 1 yıl önce Şikayet Et
    Haklılığımız yerini bulacak ve TÜRKİYE her konuda şaha kalkacak.
    Cevapla
  • Türk 1 yıl önce Şikayet Et
    İnşallah o günler çok yakındır...
    Cevapla
  • abdulbaki 1 yıl önce Şikayet Et
    inşaallah deaş ta dahil ne kadar Türk ve islam düşmanı örgüt var ise tamamını da dağıtacağız.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas ve İslami Cihad'dan Filistinlilere tüyleri diken diken eden İsrail çağrısı!
Kulüpler Birliği geri adım atmıyor! Büyükekşi yönetimine büyük baskı