Hollanda Başbakanı Rutte: Ukrayna'ya hava saldırıları barbarca

Hollanda Başbakanı Mark Rutte, Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik "barbarca" hava saldırılarının sivil kayıplara neden olduğunu söyledi.

Hollanda Başbakanı Rutte: Ukrayna'ya hava saldırıları barbarca
Hollanda Başbakanı Rutte: Ukrayna'ya hava saldırıları barbarca
GİRİŞ 28.11.2022 23:24 GÜNCELLEME 28.11.2022 23:24
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Hollanda Başbakanı Mark Rutte, sosyal medya hesabından, Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy ile yaptığı telefon görüşmesine ilişkin şu paylaşımda bulundu:

"Rusya'nın barbarca hava saldırıları sivil kayıplara neden oluyor ve milyonlarca insanı elektriksiz bıraktı. Az önce Devlet Başkanı Zelenskiy ile yaptığım görüşmede, Hollanda'nın savaş hasarını onarma desteği ve 10 maddelik barış planını ilerletme hakkında konuştuk."

KAYNAK: AA
Gülşah Kerimoğlu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Haber7.com sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı.
YORUMLAR 2
  • Deli gadir 1 yıl önce Şikayet Et
    Savasi kurukleyen bu hollandada suan 100 bin ukraynali var kapi ukraynalilara acik avrupa kapiyi acti planlari avrupada aranan isci sikintisini gidermek avrupaya gelen suriyeliler afganlar calismiyor bol bol cocugu var gobek kasiyor
    Cevapla
  • fffff 1 yıl önce Şikayet Et
    asıl barbarlığı bosna hersekde hollandalı askerlerin gözetiminde sırplar yapmıştır..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Otomotiv satışlarında aylar sonra bir ilk yaşandı
Nisan ayının en çok satan otomobil modelleri belli oldu