Yunanistan'ın ikiyüzlülüğü: Suriyeli sanıp tekme tokat dövdükleri kaçaklar FETÖ'cü çıktı!

Yunanistan'a kaçak yollarla giriş yapmaya çalışan firari FETÖ mensubu üyeleri Suriyeli mülteci sanılında Yunan polisi tarafından feci şekilde dövüldü. Şahısların FETÖ'cü olduğu belirlenince ise Yunanistan'a sığınma talepleri kabul edildi.

GİRİŞ 29.11.2022 01:04 GÜNCELLEME 29.11.2022 01:12
Bu Habere 44 Yorum Yapılmış

Bu sene birçok kaçak göçmen Yunanistan polisinin uyguladığı şiddet sonucunda hem kara sınırımızda hem de Ege Denizi'nde hayatını kaybetti. Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis ise yaptığı bütün açıklamalarda Yunan güvenlik güçlerinin, sınırı geçen kaçak göçmenlere şiddet uygulamadığını belirterek iddiaları reddetti.

YUNAN POLİSİNİN UYGULADIĞI ŞİDDET KAMERADA

Gün içerisinde sosyal medyada ortaya çıkan bir görüntüde ise Yunan polisinin kaçaklara uyguladığı şiddet ilk kez bu kadar net görüldü. Kameraya yansıyan o anlarda polislerin kaçakları tekme tokat dövdüğü görüntüler yer aldı.

SURİYELİ SANIP DÖVDÜKLERİ KAÇAKLAR FETÖ'CÜ ÇIKTI

Sosyal medyada gündem olan videonun detayları da ortaya çıktı. Yunan polisini Suriyeli kaçaklardan sandığı kaçakların firari FETÖ'cü olduğu belirlendi.

SIĞINMA TALEPLERİ KABUL EDİLDİ

FETÖ'cüler, kendilerini Suriyeli mülteci sanarak darp eden Yunan güvenlik güçlerine Twitter üzerinden seslenerek "Sığınma talebini lütfen kabul edin" ifadelerini kullandı. Öte yandan Suriyeli sanılarak Yunan polisi tarafından dövülen FETÖ'cülerin iltica talebinin kabul edildiği de ortaya çıktı.

Gülşah Kerimoğlu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Haber7.com sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı.
YORUMLAR 44
  • Evet 1 yıl önce Şikayet Et
    vatansızlık kadar zor birşey yok
    Cevapla
  • Hasan doğru 1 yıl önce Şikayet Et
    Vatanını, dinini, bayrağını gavura satıp, sonrada gavurun kucağına kaçıp sığınmak ne akılsızlık bir şey. Hem dünyalarını, hemde ebedi ahiretlerini bir münafığın arkasında heba ettiler.
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    He, hemde bunu yapan bir cemaat. Cemaatler tehlikelidir, dikkat edin diyenlere kafir diyordunuz. Müslümanım demekle müslüman olunmuyor. Holdingleşen cemaatler var dikkat etmemeye devam edin siz.
    Cevapla
  • Zilleti Giymişler 1 yıl önce Şikayet Et
    Yüzü kara ve zillet içinde olmak, bulundukları her toplumda gizli saklı ve endişe içinde yaşamak onların kaderi. Münafık, takiyeci olmaları da zaten bu yüzden. Rabbim bunlara, kendi dinine hizmet yerine dini istismar edip ehli dünyanın menfaatlerine hizmet ettikleri için kalıcı bir zillet elbisesi giydirdi. Bu şerli hareketin içinde olanlar hem bu dünyada hem ahirette zillet ve kahır içinde olacaklar. Gavurdan medet umarken bir gün kullanım süresi dolunca bir çöpten bile daha düşük muamele görecekler.
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Kütahyalı bu mu güzel yazı? Seçimi kaybetsem, EYT getirmem deyip geri vites yapanlar, mavi marmarayı ben yolladım deyip, bana mı sordunuz giderken diye u dönüşü yapanlar mübarek muhalefet eden zillet öyle mi? Siz aklınızı peynir ekmekle yemişsiniz.
    Cevapla
  • Kutahyali 1 yıl önce Şikayet Et
    Maşallah gerçekten çok güzel yazdırılması abimize tebrik ederim Allah razı olsun
    Cevapla
  • hakan 1 yıl önce Şikayet Et
    O yılanlar birgün sizi de sokacak
    Cevapla
  • Muttaki 1 yıl önce Şikayet Et
    Dost ateşi denen durum olmuş tam anlamıyla.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İstanbul'da izlettiği 'Gerçek belediyecilik' klibi ses getirdi...
ROKETSAN yeni lazer silahını test etti! İşte o anlar...