Terörist elebaşı Abdi Şahin ABD basınına ağladı: Bizi unutmayın, Türkiye'yi durdurun!

Terör örgütü SDG'nin sözde Genel Komutanı Ferhat Abdi Şahin, Washington'un 'en sadık müttefiki' olduklarını söyledi. "Bizi unutmayın" çağrısında bulunan elebaşı, Türkiye'nin durdurulması gerektiğini savundu.

GİRİŞ 04.12.2022 14:36 GÜNCELLEME 04.12.2022 15:13
Bu Habere 130 Yorum Yapılmış

Suriye'nin kuzeyine kara harekatına hazırlanan Türkiye'nin verdiği mesajlar, bölgedeki teröristleri panikletti.

Terör örgütü YPG/PKK'nın elebaşlarından Ferhat Abdi Şahin, Washington Post gazetesine yazdığı yazıda öldürülen teröristlerden bahsederken, kendilerine tırlarla silah yardımı yapan ABD'ye de seslendi.

ABD'YE ÇAĞRI: BİZİ UNUTMAYIN

Terörist Şahin, "Amerika'nın Suriye'deki en sadık müttefikiyiz. Bizi unutmayın" başlıklı yazısında, Türkiye tarafından tehlike altında olduklarını söyledi.

Washington yönetiminden destek isteyen örgüt elebaşı, "Türkiye, bu yıl SDG'deki ve yönetimimizdeki birçok meslektaşıma suikast düzenledi." şeklinde bir ifade kullandı.

"TÜRKİYE BUNU DAHA ÖNCE İKİ KEZ YAPTI"

Hava operasyonlarının yanı sıra Türkiye'nin karadan harekat "tehdidinde" bulunduğunu söyleyen YPG/PKK'lı terörist elebaşı, "Böyle bir saldırının sonuçlarının ne olacağını biliyoruz çünkü Türkiye bunu daha önce iki kez yaptı." dedi.

ULUSRARASI TOPLUMA SESLENDİ: TÜRKİYE'Yİ DURDURUN

Bölgenin güvenliği bahanesini öne süren terörist elebaşı Ferhat Abdi Şahin, uluslararası topluma seslenerek, "Türkiye'nin durdurulması için derhal somut adımlar atılması" gerektiğini anlattı.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 130
  • Ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Lan abdi ABD bize de önemli müttefik diyor. ABD nin müttefikine sen saldırıyorsun ABD birgün gerçeği gördüğünde hep beraber silineceksiniz. Bu milleti haçlılar yıkamadı da senin gibi zerdüşt ler mi yıkacak. Bu millet şaha kalktı. Siz eniyisi Abd ye kaçıp canınızı kurtarın.
    Cevapla
  • Hasan 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu Bi uyarı amerikaya isteseydi yok olurdular
    Cevapla
  • Ahmet Aydın 1 yıl önce Şikayet Et
    SIZÏ oldurunce bu dosya kapanir
    Cevapla
  • HIDIR BUDUR 1 yıl önce Şikayet Et
    Dahaaa çokkk ağlayacaksınızzzz veee MİT tarafından İHA/SİHA'lar ileee tek tek avlanacaksınızzz..
    Cevapla
  • Kenan 1 yıl önce Şikayet Et
    bu zalimler insanlıktan nasip almayan canavarlar ağlamanın ne olduğunu biliyor mu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Putin'in 5. dönemi başladı
Tekirdağ'da skandal görüntü! Belediye aracıyla dereye atık